| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup -W.Cup 2007 F1ABC Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | . Edited by Damjan 10/10/2007 21:13 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Ne,predavanje je u učioni, a hobotnica če se pripremati na vatri.Stolovi če biti postavljeni ispod tende...... Ipak, kad pogledam prijave,stvar postaje ozbiljna..... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ajmo ljudi,danas je zadnji dan za prijave,još troje pa da bude 70 jedrilica | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | To sam ja nasumice prijavljivao natjecatelje misleći da će organizator obezbjediti bar po jednu litricu cvičeka po natjecatelju, što više prijavim , više vina imamo. Igor ,ako se to obistini oči će nam biti kao halogena svjetla i subotu i nedelju. | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Prijave su zaključene.Dakle ,139 natjecatelja=139 l cvičeka(najmanje) | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ja moram ponijeti mailove da se vidi koliko sam natjecatelja , tj litara prijavio. Nemoj se sad Igor grebati. Ko te .... . Što nisi lagao i prijavljivao ljude | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Tko kaže da nisam!Donijet ću i ja svoje mailove pa ćemo brojati litre | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Nego, budimo malo ozbiljni.Trenira li se što?Čujem da jedino Bombek ozbiljno shvaća predstojeću tekmu | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Čujem da Buki nemre ić na tekmu... jel to istina? može li ga neko letit proxy? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bombek je rekao meni zadnji put kad smo se vidjeli " Cucla ako naš tim menager (Dražen) sazna da ne treniraš , ode ti cucla u p.m. " Edited by darijo 12/10/2007 21:23 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dražen ne unosi disciplinu među alkoholičare. I Nizozemci te se već plaše . | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Vec sam dobio par ukora sto ne pisem Viceve.Jebote ko, da sam Zuko Djungur. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Da Zuko Djungur. Željko Malnar | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dražen priznaj :nedostaje ti gospodin Sabahudin | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |