| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Lost Hills Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | ^^ Štreberu :D Najveća planina na balkanu je... ummm mont mekkinli ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ups. ja z...bo. Zamjenio Grmeč i Alpe | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Šta ste napali čovijeka...ispada da je i dio Italije pod Balkanom, tako i dio Slovenije, recimo da je i Zagreb...srećom Zaprešić je s druge strane Save tak da ispada da mi nismo Balkan (naravno mi smo Zagorje) Jal Šempeter Balkan teško mi je za skužit, al ispada da je?? Evo šta wikipedija kaže: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Balkan_topo_en.jpg ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo šta je meni rekla moja osnovnoškolska učiteljica,drugarica Milka Mrkalj. Balkanski poluotok je omeđen Jadranskim,Sredozmnim,Mramornim i Crnim morem,te rijekama Dunavom,savom i Kupom. Dakle... ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Omi - 16/2/2011 14:47 Evo šta je meni rekla moja osnovnoškolska učiteljica,drugarica Milka Mrkalj. Balkanski poluotok je omeđen Jadranskim,Sredozmnim,Mramornim i Crnim morem,te rijekama Dunavom,savom i Kupom. Dakle... tak nekak i je definicija... neki vuku liniju na luku Rijeka neki na luku Trst... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Leki - 16/2/2011 16:31 Omi - 16/2/2011 14:47 Evo šta je meni rekla moja osnovnoškolska učiteljica,drugarica Milka Mrkalj. Balkanski poluotok je omeđen Jadranskim,Sredozmnim,Mramornim i Crnim morem,te rijekama Dunavom,savom i Kupom. Dakle... tak nekak i je definicija... neki vuku liniju na luku Rijeka neki na luku Trst... Sljedece godine u Livnu Balkansko prv. imate spisak prijavljenih http://geography.about.com/library/misc/blbalkans.htm | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 15/2/2011 21:34 oktobar98 - 15/2/2011 19:53 Takode se pridruzujem cestitkama pogotovo zato sto je kao i mi balkanac .Bravo majstore nek si pokazao kako se to radi kod nas ))) Ako si ti Miloše završio sa "orgazmom od silnog ushičenja ",,ko da se čovjek popeo na Everest u kupačim gačama,,, reci ,,ko ti je dozvolio da i mene ubrajaš u "balkance " !!?? Ja nisam !!!! Za ostale me neinteresuje !! a ti ako jesi ,,,tvoj problem !! .......nisi ,nisi kad si na putu tamo negdje iza Karavanki. ----- Efteling | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Sva sreća da sam ispod crte Rijeka Ttrst!!!!!!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Što ste navalili na čovjeka. Definicija balkana- područje na kojem se nosila Štafeta mladosti. Da se moj stari borio i izborio za Trst, danas bi on bio glavni grad Balkana Edited by darijo 16/2/2011 17:49 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Vidiš li sad Miloše ?? Ovo su Balkanci !! ,,,Ja ,,tj. mi Hercegovci smo bili Europa ,,,,prije Deutschlanda a Holandije ,,,nije bilo ni na mapi !! ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Tema ovog thread-a je Lost Hills,očito je to najveći breg (ne brijeg,nepravilno ijekavski,npr.Široki Breg) na Balkanu ! Na tom bregu se visoko bunt-a ! BTW Omi,fina ti ta plava uniforma,ko ti to dade !? | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | E ako se ne smiriite,ke proširim Balkan. ----- Mića Tica | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | BTW Omi,fina ti ta plava uniforma,ko ti to dade !? Anton Tus ali u staroj firmi ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | roby - 16/2/2011 16:52 Sljedece godine u Livnu Balkansko prv. imate spisak prijavljenih http://geography.about.com/library/misc/blbalkans.htm Ko će onda od nas ić,Zaprešić je u EU ,znači Split i pola Karlovca Ješ će mene natjerat da se reaktiviram hehe Edited by Omi 17/2/2011 22:23 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Svjeze vijesti od Stamova (site ff ukraina) PanAm Champs, Thursday. Rounds started at 8:00. Decision to have only 5. Windy - 3-5 m/s in the first, then up to 8 m/s. 10 from 27 in F1A, 7 from 18 in F1B, 6 from 9 in F1C with 5 maxes. Too much wind in Lost Hills now - 9-11 m/s. PanAm fly off will be tomorrow (Friday) 7 in the morning. 8:00 - F1A Max Men. Edited by roby 18/2/2011 01:51 (panam.JPG) Attachments ---------------- panam.JPG (124KB - 306 downloads) | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |