| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Flashback Bjelopolje 1.DP 26.06.2004 / 18:44h Edited by Omi 7/2/2011 12:18 (F0002.jpg) Attachments ---------------- ![]() ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | To je to Omi,slika odražava priželjkivani non WCup ali sa još jednim janjcem s druge strane vatre obzirom na prijave koje dolaze,bilo muški bilo ženski. ![]() | ||
| |||
roby![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Augsburg | malo podsjecanje kako bi janjetina cup trebalo da izgleda ![]() ![]() (IMG_0318.JPG) (IMG_0327.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | hari - 7/2/2011 16:17 To je to Omi,slika odražava priželjkivani non WCup ali sa još jednim janjcem s druge strane vatre obzirom na prijave koje dolaze,bilo muški bilo ženski. ![]() Mislim da je to skroz OK jer je druga strana vatre u potpunosti neiskorištena,ako nikako bar zbog toga ![]() ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | Roby tako je,ali je ovdje očito janje utihnulo poodavno. Vidiš kako je Sony pametno odradio ovaj thread,ne može niko reći da je priča o janjetini OT,nigdje se modelarstvo ne spominje ali je to ipak event i to još organiziran te ima svoj organ. oblik kao non WCup. Nije bitno s čim se "maše" po zraku ,špinjetkom ili modelom okačenom o neku sajlu,bitno da je "u slast" ! Neka se druge klase ne uvrijede jer "ne mašu " već "bacaju" ,nemam predodžbu kako bih to povezao sa komadom pečene ovce uz svu bujnu maštu ![]() | ||
| |||
oktobar98![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() | Slazem se Hari druze sad kad su se uvalili medu diplomate to bi za njih trebalo biti sića a sto se tice janjeta bolje nek je zensko.A sto se tice vina samo nek je crno ak nemaju za to moze i loza .Sto je dzabe i bogu je drago zar ne hehehehehehe pozdrav svima ----- only the sky is our limit | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Sad tek vidim da Tuta maše nožem Dobro da je samo to uslikano... navodno je bilo nekih koji su izvodili raznorazne figure sa satarom ![]() Umalo Cucla ne ostade bez obadvije ruke tada. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | Flašbakovi...da...pamte te klupe razne - junake... (DP 2006.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
roby![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Augsburg | Omi - 11/2/2011 21:56 Sad tek vidim da Tuta maše nožem Dobro da je samo to uslikano... navodno je bilo nekih koji su izvodili raznorazne figure sa satarom ![]() Umalo Cucla ne ostade bez obadvije ruke tada. evo nastavka ![]() ![]() (jos malo pa nestalo.JPG) (Vinko opet prijeti.JPG) (kuju tajni plan.JPG) (IMG_0331.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Malo ste se "razigrali " pa da rezimiramo !![]() Prijavljenih ,,oho ,hoooo,,, Igor ,Darijo, Tony, ja, Istrijan +,+, Omi ,Leki,Zechner, Hara, Mirić, Hribar G, Krešo,+,+, Nenad,,,,,,,,, Ima još nekih postova ,a kako da se shvate ,,kao prijave ?? I kako reče Omi ,,,,, 2 komada beee,eekavaca bi zadovoljila !! Edited by sony 21/2/2011 22:55 ----- | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Uže rukovodstvo org .odbora je donjelo odluku o možebitnom datumu (30.4.-- 1.5. ) ! Rezerva ,,iduči vikend ! I dopuna pravilima :: 1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min ) 2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,, ![]() ----- | ||
| |||
toni![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Split | sony - 23/2/2011 21:56 Još ograniči duljinu sajle i težinu gume pa neče niko doč!!Uže rukovodstvo org .odbora je donjelo odluku o možebitnom datumu (30.4.-- 1.5. ) ! Rezerva ,,iduči vikend ! I dopuna pravilima :: 1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min ) 2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,, ![]() | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | Sugestija OO (užem),rezervni termin je meni bolji ,a neka se i drugi izjasne ! Obzirom da je kod mene,a i na Bjelopolju (koje je samo nekih 10-tak km zrakom odavde) za 1 maj bude skoro uvijek kiša pa ništa od startanja modela,rolanja janjeta i drugih užitaka. Ako sam dobro shvatio Sonija lokacija tekme je borova šumica na BP,a ne Krbava !? ![]() | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | hari - 23/2/2011 23:11 Sugestija OO (užem),rezervni termin je meni bolji ,a neka se i drugi izjasne ! Obzirom da je kod mene,a i na Bjelopolju (koje je samo nekih 10-tak km zrakom odavde) za 1 maj bude skoro uvijek kiša pa ništa od startanja modela,rolanja janjeta i drugih užitaka. Ako sam dobro shvatio Sonija lokacija tekme je borova šumica na BP,a ne Krbava !? ![]() Pa dobro Hara ,,u raspisu fino piše Bjelopolje a svi znamo di je !! *** Stim da čemo vjerovatno Leki ,ja i Igor zvanično startat na Krbavi ,,,,! Mislim ,nema smisla da mi na Bjelopolju ! Ipak je to malo !!! A datum za sada ostaje ,,,ima vremena dok se ne primakne i vidi prognoza !! ![]() ----- | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | OK nisam pažljivo pročitao raspis,treba imati na umu da je na BP svježe i ljeti,a posebno u proljeće ali uz "vatrenu vodu" to ne bi trebao biti problem ![]() A vi koji letite dugo i široko odite na Krbavsko,šteta je da modeli završe na Plješevici ili s druge strane planine ![]() U raspisu ne piše mogu li se povesti veseli ljudi koji nisu modelari da budu "guračka" ekipa na ovom non WCup-u ? Takodje razmišljam povući štogod malog aagregata i "muziku" ali me strah da će čuti policija ,a posebno ako ne prijavite događaj tj. skup MUP-u ! J... ga na sve treba misliti ! Za janjce ćemo se dogovoriti i ostalo,a od mene je 5 L ovog (""ilavkares.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |