| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
JANJETINA cup-- non Wcup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Flashback Bjelopolje 1.DP 26.06.2004 / 18:44h Edited by Omi 7/2/2011 12:18 (F0002.jpg) Attachments ---------------- F0002.jpg (199KB - 299 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | To je to Omi,slika odražava priželjkivani non WCup ali sa još jednim janjcem s druge strane vatre obzirom na prijave koje dolaze,bilo muški bilo ženski. | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | malo podsjecanje kako bi janjetina cup trebalo da izgleda (IMG_0318.JPG) (IMG_0327.JPG) Attachments ---------------- IMG_0318.JPG (109KB - 281 downloads) IMG_0327.JPG (118KB - 277 downloads) | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | hari - 7/2/2011 16:17 To je to Omi,slika odražava priželjkivani non WCup ali sa još jednim janjcem s druge strane vatre obzirom na prijave koje dolaze,bilo muški bilo ženski. Mislim da je to skroz OK jer je druga strana vatre u potpunosti neiskorištena,ako nikako bar zbog toga ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Roby tako je,ali je ovdje očito janje utihnulo poodavno. Vidiš kako je Sony pametno odradio ovaj thread,ne može niko reći da je priča o janjetini OT,nigdje se modelarstvo ne spominje ali je to ipak event i to još organiziran te ima svoj organ. oblik kao non WCup. Nije bitno s čim se "maše" po zraku ,špinjetkom ili modelom okačenom o neku sajlu,bitno da je "u slast" ! Neka se druge klase ne uvrijede jer "ne mašu " već "bacaju" ,nemam predodžbu kako bih to povezao sa komadom pečene ovce uz svu bujnu maštu | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Slazem se Hari druze sad kad su se uvalili medu diplomate to bi za njih trebalo biti sića a sto se tice janjeta bolje nek je zensko.A sto se tice vina samo nek je crno ak nemaju za to moze i loza .Sto je dzabe i bogu je drago zar ne hehehehehehe pozdrav svima ----- only the sky is our limit | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Sad tek vidim da Tuta maše nožem Dobro da je samo to uslikano... navodno je bilo nekih koji su izvodili raznorazne figure sa satarom Umalo Cucla ne ostade bez obadvije ruke tada. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Flašbakovi...da...pamte te klupe razne - junake... (DP 2006.JPG) Attachments ---------------- DP 2006.JPG (41KB - 296 downloads) ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Omi - 11/2/2011 21:56 Sad tek vidim da Tuta maše nožem Dobro da je samo to uslikano... navodno je bilo nekih koji su izvodili raznorazne figure sa satarom Umalo Cucla ne ostade bez obadvije ruke tada. evo nastavka (jos malo pa nestalo.JPG) (Vinko opet prijeti.JPG) (kuju tajni plan.JPG) (IMG_0331.JPG) Attachments ---------------- jos malo pa nestalo.JPG (123KB - 260 downloads) Vinko opet prijeti.JPG (86KB - 295 downloads) kuju tajni plan.JPG (109KB - 287 downloads) IMG_0331.JPG (88KB - 276 downloads) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Malo ste se "razigrali " pa da rezimiramo ! Prijavljenih ,,oho ,hoooo,,, Igor ,Darijo, Tony, ja, Istrijan +,+, Omi ,Leki,Zechner, Hara, Mirić, Hribar G, Krešo,+,+, Nenad,,,,,,,,, Ima još nekih postova ,a kako da se shvate ,,kao prijave ?? I kako reče Omi ,,,,, 2 komada beee,eekavaca bi zadovoljila !! Edited by sony 21/2/2011 22:55 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Uže rukovodstvo org .odbora je donjelo odluku o možebitnom datumu (30.4.-- 1.5. ) ! Rezerva ,,iduči vikend ! I dopuna pravilima :: 1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min ) 2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,, ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | sony - 23/2/2011 21:56 Još ograniči duljinu sajle i težinu gume pa neče niko doč!!Uže rukovodstvo org .odbora je donjelo odluku o možebitnom datumu (30.4.-- 1.5. ) ! Rezerva ,,iduči vikend ! I dopuna pravilima :: 1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min ) 2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,, | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Sugestija OO (užem),rezervni termin je meni bolji ,a neka se i drugi izjasne ! Obzirom da je kod mene,a i na Bjelopolju (koje je samo nekih 10-tak km zrakom odavde) za 1 maj bude skoro uvijek kiša pa ništa od startanja modela,rolanja janjeta i drugih užitaka. Ako sam dobro shvatio Sonija lokacija tekme je borova šumica na BP,a ne Krbava !? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | hari - 23/2/2011 23:11 Sugestija OO (užem),rezervni termin je meni bolji ,a neka se i drugi izjasne ! Obzirom da je kod mene,a i na Bjelopolju (koje je samo nekih 10-tak km zrakom odavde) za 1 maj bude skoro uvijek kiša pa ništa od startanja modela,rolanja janjeta i drugih užitaka. Ako sam dobro shvatio Sonija lokacija tekme je borova šumica na BP,a ne Krbava !? Pa dobro Hara ,,u raspisu fino piše Bjelopolje a svi znamo di je !! *** Stim da čemo vjerovatno Leki ,ja i Igor zvanično startat na Krbavi ,,,,! Mislim ,nema smisla da mi na Bjelopolju ! Ipak je to malo !!! A datum za sada ostaje ,,,ima vremena dok se ne primakne i vidi prognoza !! ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | OK nisam pažljivo pročitao raspis,treba imati na umu da je na BP svježe i ljeti,a posebno u proljeće ali uz "vatrenu vodu" to ne bi trebao biti problem A vi koji letite dugo i široko odite na Krbavsko,šteta je da modeli završe na Plješevici ili s druge strane planine U raspisu ne piše mogu li se povesti veseli ljudi koji nisu modelari da budu "guračka" ekipa na ovom non WCup-u ? Takodje razmišljam povući štogod malog aagregata i "muziku" ali me strah da će čuti policija ,a posebno ako ne prijavite događaj tj. skup MUP-u ! J... ga na sve treba misliti ! Za janjce ćemo se dogovoriti i ostalo,a od mene je 5 L ovog (""ilavkares.jpg) Attachments ---------------- ""ilavkares.jpg (31KB - 269 downloads) | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |