| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Adrenalina Moderators: igoruav Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3A | Message format |
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | jel trup sličan možda malo bossanovi? | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Je, ali po tipu su modeli drugaciji adr. je vise F3A, dok je boss. 3D model. ----- Igor | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | razlika je kolko sam skužil razlika je u kabini, kapotažu, stabilizatorima i krilu | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ako se jedan od vas dvojice odluči prodavati taj model javite mi | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Mozda, ali potpuno opremljenog. Vidjeti cu kada ga zavrsim. ----- Igor | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | fantastično...jel to Lehkecov ex motor? | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Ne to je moj motor sa starog su31. ----- Igor | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | aha | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | ... bili Igor, moj stari i ja jucer u Cazmi ... evo par slika ... | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | jigi mora da model leti mrak pozdrav šika | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Leti prilicno ko pravi F3A model, ali ima snage za okomito penjanje koliko hoces. Moram motor malo u desno i to je to. ----- Igor | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | evo i jedan filmic od jucer !!! ... meni se nesvidja (ja ga radio i snimo) ... a reko kolko sra** ima na jubito ... ovo je jos jedno u nizu ... ak nis drugo mozete poslusat klubski hit iz 2003. ... najbolje letove nisam ni snimio .. ponestalo trake !!! ... nadam se da ce bit bolji nastavak po boljem vremenu i vise inspiracije http://www.youtube.com/watch?v=Fa2nDGbBKb4 pozz, Marko | ||
dfurdi |
| ||
Regular Location: Zadar | Čini mi se stvarno odličan model. Jel može samo proizvođač da ga pokušam naći u nekom od internet dućana? Unaprijed hvala! | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Na mojoj nema imena proizvodaca, kupljena je u Schweighoferu. ----- Igor | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | ... mislim da je Igorova kupljena u lindigeru a moja u svagiju(vise ih nema) ni ja neznam ko je proizvodjac ... jedino sto sam naso na netu ... http://www.modelflight.com.au/rc_model_power_planes/freestyle_adren... | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |