| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
DŽAVNO PRVENSTVO F1N I F1N-150 26.02.2011.OSIJEK Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Kako je bilo do sada, polovina takmičara se prijavljuje noć pred događaj, a vi ste već opasno blizu "stotki". TO JE SJAJNO !!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Završio F1N-150 1. Bojan Sturmer 2. Damir Kosir 3. Luka Modrić ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bravo Bojane! Edited by Igor 26/2/2011 15:27 | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo i malo videa s prvog dijela natjecanja. Nemam WiFi pa za sada samo u SD kvaliteti. Biti će kasnije i u HD. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Rezultati F1N 1. Damir Kosir 2. Luka Modrić 3. Bojan Sturmer ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Cestitke zapresicancima!!! Bojane jel si to prekinuo Dlakin niz od 15-16 pobjeda u F1N 150?! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Za male nisam siguran,Dlaka ima niz od 20 u velikima. I naravno čestitke brvakima! ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čestitke državnim prvacima! ----- nenad | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dlaka je još uvijek nedodirljiv u velikima. Meni se, eto omaklo da dobijem male. Inače, dvorana u Osijeku je mrak, a meni se potrefilo da još malo povećam naš rekord. Najduži službeni let u malima je bio nešto preko 47 sek ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | 47? Ideš minđumatoš pa to je.... puno ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Čestitke brvacima! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | 47? A ja sam sretan ko pajcek f cekeru kad odletim polovicu tog vremena. Nadam se da će se to promijeniti u Ludbregu i bit ću sretan ko črv u kamenu! Edited by nenad 26/2/2011 22:48 ----- nenad | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nastavak ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
ivan_os |
| ||
Member Location: Osijek | Rezultati Attachments ---------------- Drzavno prvenstvo RH Osijek 26.02.2011_svi.pdf (56KB - 398 downloads) Drzavno prvenstvo RH Osijek 26.02.2011_juniori.pdf (54KB - 363 downloads) Drzavno prvenstvo RH Osijek 26.02.2011_ml_juniori.pdf (53KB - 354 downloads) | ||
bug |
| ||
Member | čestitke pobjednicima | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |