| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3K Varazdin... Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3K | Message format |
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | I ja se slažem s datumom | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Ja sam četvrti kojem odgovara novi termin... ----- Zvezda | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | I ja se slažem s novim datumom. Pozdrav Marinko | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ok, dogovoreno. Molim Bojana da onda ažurira kalendar, i da 29.9. onda prepustimo možda kojoj drugoj kategoriji da ispuni termin. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ažururano ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Bojan - 20/9/2007 14:07 Ažururano AHA, da li se to mozda oslobodio mozebitni termin za DP F1ABC ??? ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Kaj nije to več dogovorena priča???? Da je državno F1abc u Pravutini?? Edited by buki 21/9/2007 09:37 | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav svima, u prilogu je raspis za posljednju ovogodišnju F3K tekmu u Varaždinu. Već šesta po redu (kako godine lete...). Nadam se lijepom odazivu i srčanoj borbi za prvo mjesto, odnaprijed ili odostraga Attachments ---------------- Microsoft Word - F3K-2006 poziv.pdf (93KB - 67 downloads) | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=35 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | S obzirom da če tekma bit na aerodromu; bude li mjesta nakon tekme da ja odletim koji let sa Yakom? ----- Zvezda | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Krešo, kaj si morao staviti zadatak br. 4 ?????? | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Tak je bilo i prošle godine. Malo novih zadataka, uvijek jedno te isto, nije interesantno. Lehkec, samo dopelaj pilu, nekaj bumo dogovorili | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | E da, skoro zaboravih. Tu kod mene se radi tokijo (to vam je kružni tok po međimurski )tak da oni koji dolaze iz pravca ZG nek poslije prvog nadvožnjaka kod Baumaksa skrenu desno, pa kraj Nekermana i Peveca dojdu na aerodrom, ima oznaka, mislim da nebude teško se snači. | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | OK: Pila dolazi! Di si se naučil međimurski, Krešo? ----- Zvezda | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, gotova je F3K sezona u Hrvata. Zadnja tekma uspješno je privedena kraju uz ležeran tempo i vrlo lijepo vrijeme, skoro bez vjetra. rezultati su u prilogu. Attachments ---------------- F3K rezultati.pdf (23KB - 89 downloads) | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |