| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
SOFIA CUP 2010 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | banjac - 10/6/2010 09:42 Dragi druže Sony, nitko tebe ne zafrkava - moja curica u hotelskoj sobi u dobrom hotelu za cijelu noć stoji 100 leva, ove kraj ceste za jedan metak ne upotrebljavam pa mi i cijena nije poznata A dobro ,,,kad je tako !! ali ovo o ""jednom metku " malo mi je čudno ?? hm mmm! ja se uvjek sjetim onoga kad sam je u hotelu pitao za cjenu a ona kaže :: -- 50 na podu--- 100 na stolu --- 150 u krevetu !! --ja izvadim 150 i dam ,,,a ona kaže ---Izvoli na krevet !!! --- Ma kakav krevet !!To ti je za 3 x na podu !! ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | banjac - 10/6/2010 09:42 Dragi druže Sony, nitko tebe ne zafrkava - moja curica u hotelskoj sobi u dobrom hotelu za cijelu noć stoji 100 leva, ove kraj ceste za jedan metak ne upotrebljavam pa mi i cijena nije poznata Pa ti si onda strašno pospan i kao takav rizičan na putu........!!!!????? ----- Mića Tica | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | banjac - 10/6/2010 09:48 Planirao sam ja ostati ali kao što sam rekao - jebo Dunav - moram hitno u Mađarsku gdje je ovaj prije spomenuti sve razjebao i to stvarno ozbiljno tako da upitno gledam i prema 19.6. tj državnom a vama je bolje da i ne dođem da se nebi dogodilo da državno osvajam treći puta za redom Šampione nevadi se na gazdu(kapitalistu),dunav, znam da te straj,vidi Sonju čovik se još nije oporavija | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Evo i za one koji nemogu ili neče u BLG na Sofia cup vijest sa Slovenskog foruma da Mura i Novohrad cup zasigurno idu , jer se teren u Tassu oporavlja,, tj skoro da je suh !! ---Toni stvarno imaš sreće ,,, jer baš tad moram za Hanover,,, a tako san ti mislija i tamo ""rakete "" pokazat !! Imaš sriće ,,,,imaš !! ----- | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Na SOFIA CUP-u učestvuje i prvi modelar iz AFRIKE: Mr.Olabis Aynawale, junior, Egipat, do duše, ne navodi se u kojoj disciplini! No, za početak dovoljno! http://www.turkey-ff.info/valentin/Competitors.aspx | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bez obzira na snjeg u Bugarskoj,,,, takmičenje ide,,,ako se ne izmorim od svirkata na frulkata !! (blg 001.JPG) Attachments ---------------- blg 001.JPG (37KB - 274 downloads) ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sony sretno !!!!!!!!!!!!!! | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Danas je na programu bila muška kategorija,......(šala) i prema informacijama,posle 7-og turnusa puni su Roland i Bardarov. Ali Bardarov Nikolaj junior. ako sam dobro čuo,treći je Nikolaj Nikolov, 4. Kulmako, 5. Borislav Bardarov. Fly off je zakazan za 7 sati,znači po našem u 6. ----- Mića Tica | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Rooo 1. Bardarov jun. 2 mjesto !!! a je vruće u pm !! ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Bravo Roland,treba sad stici Makarova! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | !! (blg 1 002.JPG) Attachments ---------------- blg 1 002.JPG (55KB - 299 downloads) ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sony sretno danas!!!!!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Go, Sony, go! ----- nenad | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sony?????? Ili tražiš model ili si sj...o komp!? | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | To misliš zbog porekla...? ----- Mića Tica | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |