| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | sony - 27/5/2010 15:03 darijo - 27/5/2010 14:29 Jel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' Ma pusti ovog zajebanta Tonija;;; Po "" Dejtonu "" Svatko se vrača na svoje, a kako je HR potpisnica Dejtona, tvoje DP je u B Petrovcu 6-8. kolovoza !! Moj Sony nit repke, niti Državnog , a bio sam im dobar dok se ovaj Dalmatinac nije pojavio. Dolazim ja na naše Državno Edited by darijo 27/5/2010 16:28 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 27/5/2010 16:18 sony - 27/5/2010 15:03 darijo - 27/5/2010 14:29 Jel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' Ma pusti ovog zajebanta Tonija;;; Po "" Dejtonu "" Svatko se vrača na svoje, a kako je HR potpisnica Dejtona, tvoje DP je u B Petrovcu 6-8. kolovoza !! Moj Sony nit repke, niti Državnog , a bio sam im dobar dok se ovaj Dalmatinac nije pojavio. Dolazim ja na naše Državno Tako je majstore ,,,čak češ i u našu repku dogodine i idemo u Arđentinu !!! Ova 3-4 naša i nisu neki ,,,Rade,, Edo,,Tarik,,, garant si u repki BiH !! ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | darijo - 27/5/2010 16:16 Ma najpozitivnije je da su mi krila gotova,a ti Ante svoja češ još malo pričekat.Igor - 27/5/2010 16:14 darijo - 27/5/2010 14:29 Pa imaš kalendar,sam si ga stavioJel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' A valjda je ostao taj datum jer bi se drugi obznanio do sad. A i volio bih da zavšiš i tu stolariju da se nemoramo žuriti sa tekme, jer stalno moraš nešto pospremati iza majstora. ( jedino pozitivno u svemu tom je što su majstori sigurno moji zemljaci pa te žena pusti malo duže na tekmu) Edited by Igor 27/5/2010 16:38 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Igor - 27/5/2010 16:36 darijo - 27/5/2010 16:16 Ma najpozitivnije je da su mi krila gotova,a ti Ante svoja češ još malo pričekat.Igor - 27/5/2010 16:14 darijo - 27/5/2010 14:29 Pa imaš kalendar,sam si ga stavioJel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' A valjda je ostao taj datum jer bi se drugi obznanio do sad. A i volio bih da zavšiš i tu stolariju da se nemoramo žuriti sa tekme, jer stalno moraš nešto pospremati iza majstora. ( jedino pozitivno u svemu tom je što su majstori sigurno moji zemljaci pa te žena pusti malo duže na tekmu) E drugi put kad rasturiš imaš servis na adresi: http://www.moscow-f1a.narod.ru/ | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | sony - 27/5/2010 16:35 darijo - 27/5/2010 16:18 sony - 27/5/2010 15:03 darijo - 27/5/2010 14:29 Jel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' Ma pusti ovog zajebanta Tonija;;; Po "" Dejtonu "" Svatko se vrača na svoje, a kako je HR potpisnica Dejtona, tvoje DP je u B Petrovcu 6-8. kolovoza !! Moj Sony nit repke, niti Državnog , a bio sam im dobar dok se ovaj Dalmatinac nije pojavio. Dolazim ja na naše Državno Tako je majstore ,,,čak češ i u našu repku dogodine i idemo u Arđentinu !!! Ova 3-4 naša i nisu neki ,,,Rade,, Edo,,Tarik,,, garant si u repki BiH !! Taj sam odgovor čekao. Sad kad sam našao novu reprezentaciju odmah da te upozorim: Sa ovima nikakvu suradnju neuspostavljaj.Nemoj da bi slučajno Tonija vodio na trening u Livno ili Blato, nek reglira na Bačvicama. Iako je super čovjek, zajedno pijete ,roštiljate, a kad se sagneš da podpiriš vatru u roštilju, zabije ti nož u leđa. Edited by darijo 27/5/2010 16:49 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ma znam ja to ,,,,, samo ja ču njemu dat da raspiruje vatru ,,,pa kad se sagne, zabiču mu ,,,,,,,,,,,,,,, ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | sony - 27/5/2010 20:04 ma znam ja to ,,,,, samo ja ču njemu dat da raspiruje vatru ,,,pa kad se sagne, zabiču mu ,,,,,,,,,,,,,,, Vraže Bosanski | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Postovani prijatelji slobodno letaci F1ABC!!! Kako vrijeme nije na nasoj strani ,velike kolicine oborina postoji mogucnost da dođe do otkazivanja tekmi uTassu 19. i 20. 06.2010. l(ivada dugo pod vodom uz to i nacionalni park) Ukoliko bi doslo do otkazivanja takmićenja mi bi išli s organizaciom Državnog prvenstva u kategorijama F1ABC u dogovorenom terminu 19.06.2010. Pozdrav svima!! Vinko,. | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | E konacno se nazire rjesenje. Daj nas podsjeti na koji se teren misli? (Nije zlocesto pitanje obzirom na poplave...) Unaprijed hvala, i srdacan pozdrav iz grada na tri nabujale rijeke! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | darijo - 27/5/2010 20:52 sony - 27/5/2010 20:04 ma znam ja to ,,,,, samo ja ču njemu dat da raspiruje vatru ,,,pa kad se sagne, zabiču mu ,,,,,,,,,,,,,,, Vraže BosanskiSamo nekoliko dana nisam pratio ovaj thread i sad vidim da se razvila zaista zanimljiva politicka debata ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Zar nije po kalendaru isti dan trebala biti tekma u F1H za KH? Ne vidim je u raspisu!! | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Postoji li mogucnost nocenja u Čepinskom "hotelu" ka i proslog lita!!? Šika javi se!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Istrijan - 8/6/2010 20:49 Postoji li mogucnost nocenja u Čepinskom "hotelu" ka i proslog lita!!? Šika javi se!! Spavat ćeš pod mostom, povukla se voda ili ne ( što ti je trebalo da prčkaš za F1H ?) | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Sva sreča da moja bosanka(tj. tvoja zemljakinja) ima rodbinu u Čepinu pa sam ja osiguran, samo se brinem za onog mog talijana! Što se tiče F1H stoji u kalendaru, povukao bih još kojeg klinca! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Vinko,zašto u prijavi nema i "Piče" nego samo "Prehrana". Edited by Igor 13/6/2010 21:55 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |