| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3J Tresnjevka Moderators: Dubravko Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Po pravilniku modelarske komisije u finale idu: do 10 natjecatelja- 5 finalista 11-15 natjecatelja- 6 finalista 16-20 natjecatelja- 7 finalista ... Dake sutra u finalu lete najboljih 5 !!!
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Prijedlog je da odletimo tih 5 ili 6 grupa, bez obrade podataka, a onda odemo u birtiju napravimo obradu, pojedemo cevape i napravimo proglasenje......... ----- Igor | ||
NiX@ |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Zbog tehničkih problema, morat cu ovaj put propustit natjecanje pa se vidimo nekom drugom prilikom. Pozdrav. | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | MAK Tresnjevka organizirala je f3j natjecanje na kojem je sudjelovalo 5 natjecatelja, a rezultati su: 1. Saša Pecinar 2. Damir Kosir 3. Marijan Balasko 4. Siniša Karic 5. Igor Pongrac Čestitam najboljoj 5orici:-) Hvala natjecateljima na sudjelovanju, sucima na suđenju i dobrom društvu! | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Banket (1Photo0084.jpg) (1Photo0085.jpg) (1Photo0086.jpg) (1Photo0087.jpg) (1Photo0088.jpg) (1Photo0089.jpg) (1Photo0090.jpg) (1Photo0091.jpg) Attachments ---------------- 1Photo0084.jpg (143KB - 276 downloads) 1Photo0085.jpg (142KB - 318 downloads) 1Photo0086.jpg (142KB - 298 downloads) 1Photo0087.jpg (152KB - 301 downloads) 1Photo0088.jpg (152KB - 294 downloads) 1Photo0089.jpg (148KB - 292 downloads) 1Photo0090.jpg (134KB - 296 downloads) 1Photo0091.jpg (102KB - 305 downloads) ----- Igor | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Moramo uvesti u pravilnik da se tekma bez čevapa ne priznaje. Čestitke pobjednicima ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Hvala svima na svemu, a naročito Balašku (konačno je završio ono, što je prije 6 mjeseci započeo u Zaprešiću) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | dlaka - 24/4/2010 21:37 Hvala svima na svemu, a naročito Balašku (konačno je završio ono, što je prije 6 mjeseci započeo u Zaprešiću) Ja bi prije reko da ti je vratil milo za drago gledano na ono u Zaprešiću ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Sinisa |
| ||
Regular Location: Srednjaci - ZG | igoruav - 22/4/2010 13:57 Da tako smo i razmisljali... o jednoj grupi. Pitao sam Hucu da li mu pase da lete zajedno on i Arijan, cekam odgovor. Sada je i pitanje Karica isto da li mu to odgovara, da li moze on sam..... .. Sad Karić pita organizatora zašto i on njie imao osiguranog pomočnika od strane organizatora , a neki jesu. Npr. Kosir, koji očito ne može sam. " Sad je pitanje Kosira isto dal mu to ogovara, da li on može sam....." izgleda da se unaprijed znalo da njemu pomočnik bude bio osiguran pa ga se nije ni pitalo. | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Poštovani gospodine Karicu, izašli smo Vam u susret kada ste u vrijeme priprema pričali s ostalim natjecateljima pa je prije samog početka radnog vremena nas najmoderniji razglas dva puta zaustavljao vrijeme ne biste li otišli po sajlu! :-) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | mirna - 25/4/2010 19:55 Poštovani gospodine Karicu, izašli smo Vam u susret kada ste u vrijeme priprema pričali s ostalim natjecateljima pa je prije samog početka radnog vremena nas najmoderniji razglas dva puta zaustavljao vrijeme ne biste li otišli po sajlu! :-)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | piiiiiiiiiiiip!!! :-))) | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kariću ,....., ovo oni tebe j... ?! | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Odmah nakon F3J Kupa Trešnjevke održan je F5J-N Kup Trešnjevke ( 2 starta,motor 20 sec i 10 min radno vrijeme, slijetanje tu točku) rezultati: 1.Bombek 2000 2.Siniša 1363 3.Dlaka 1254 4.Herman 1172 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Sinisa |
| ||
Regular Location: Srednjaci - ZG | mirna - 25/4/2010 19:55 Poštovani gospodine Karicu, izašli smo Vam u susret kada ste u vrijeme priprema pričali s ostalim natjecateljima pa je prije samog početka radnog vremena nas najmoderniji razglas dva puta zaustavljao vrijeme ne biste li otišli po sajlu! :-) Poštovana gospodićna Mirna prvo ste izašli u susret svom Kosirćiću kad je išao promjenit model, kojeg je razbio pri slijetanju a onda su mu svi krivi. SADA JE PITANJE KOSIRA ISTO DA LI MU TO ODGOVARA, DA LI MOŽE ON SAM.... Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!!!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |