| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
13. Kup Slavonije i Baranje F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kolega Miha i ja ostadošmo ,jlubaznošću orga, spavati u Osijeku ! Umorni naravno.,,, pa sutra polako u Mostar !! Naravno ,,,bilo je odlično i uspješno ! Organizacija za pohvalu ! Sudije dobre ! Ljubazni domačini ,,,,,a teeereeeeeen OGROMAN ! Malo me sramota ,,što za večeru pojedoh Toniju sav čobanac ,,,pa njemu malo ostalo ! On i onako nesmije puno !7 (xxx 006.JPG) Attachments ---------------- xxx 006.JPG (25KB - 282 downloads) ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 29/3/2010 15:18 Nego imam pitanje !! Imate li Vi tamo neko takmičenje raketaša,, pošto ja donosim 5 raketa,, nije red da ste mi konkurencija sa tim modelima !!! ?? ....a cujem da su ti se fitilji smokrili,bas seta ----- Efteling | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Službeni rezultati 13. Kup Slavonije i Baranje F1ABC Attachments ---------------- Kup slavonije i baranje F1ABC 2010 04 03.pdf (47KB - 516 downloads) | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Pa Splićo jesi ih opiturao!!!! Čestitam! Sonjo rakete baši nisu išle?? Čestitam! I naravno Lukica bravo!! A vidi Rozgu...ko feniks niknuo na 3 mjesto. Bravo Doktore, kožna medalja ! Edited by buki 4/4/2010 13:50 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Čestitke najboljima Tekma sasvim ok, vidljiv je trud organizatora (bravo Učo), teren jedan od boljih i u potpunosti zadovoljava...vidimo se nagodinu ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | super tekma,, meni čak jedna od najboljih..puuuno hvala ekipi iz Srbije što su mi pronašli model.. ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Slazem se s lukom, al malo sam imal osjecaj kao da smo slusali baranjsku verziju antene zagreb ----- Andy G Kum | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Nepoznata osoba je na ovom takmicenju odnela model jedrilice Milosa Bordjoskog. Model je spakovan u auto i odvezen. Nikola Djordjevic je to posmatrao iz vece daljine. Nadam se da je ta osoba uzela model u nameri da ga vrati vlasniku, licno mu nece mnogo koristiti, sem sto ce ga u pokusaju leta ostetiti. Model je na sebi imao oznake i adresu sa svim podatcima. Ako se neko javi da je pronasao model Aero klubu Osjek, ili nekom modelaru neka se javi Milosu na tel. + 38163352292 ili prosledi vest na ovaj forum. Unapred hvala, AK Free flyer ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Edited by Tica 4/4/2010 23:13 ----- Mića Tica | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | agolubic - 4/4/2010 21:36 Slazem se s lukom, al malo sam imal osjecaj kao da smo slusali baranjsku verziju antene zagreb ???? ----- Mića Tica | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Natjecanje odlicno,organizacija odlicna, sve super!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Organizator se stvarno potrudio: od šatora,hrane,razglasa, sudaca i sveg ostalog(bio je čak i WC).I vrijeme je sredio Teren -odličan.Bravo dečki! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | toni - 5/4/2010 11:47 Natjecanje odlicno,organizacija odlicna, sve super!!! Pa reci i da je onaj gulaš bio dobar !! pojeo si 5 tanjura i tažio praznu šerpu da stave ""za ponijeti " !! A umalo zaboravih ,,,, Sve je bilo dobro ,dok nisi i za pasa tražio,onda nas "sramota ubi " i svi smo otišli ! Edited by sony 5/4/2010 13:51 ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | agolubic - 4/4/2010 21:36 Slazem se s lukom, al malo sam imal osjecaj kao da smo slusali baranjsku verziju antene zagreb hehehehehe to je to :P----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | sony - 5/4/2010 12:53 toni - 5/4/2010 11:47 Natjecanje odlicno,organizacija odlicna, sve super!!! Pa reci i da je onaj gulaš bio dobar !! pojeo si 5 tanjura i tažio praznu šerpu da stave ""za ponijeti " !! A umalo zaboravih ,,,, Sve je bilo dobro ,dok nisi i za pasa tražio,onda nas "sramota ubi " i svi smo otišli !Nosio bi taj gulaš doma jedino ak bi cucka htio zatamanit, u biti gulaš je bio podnošljiv i vrlo dobar, ali grah na terenu ...ufff. Znam da je Slavoncima ljuto normalno, al opet i opet ponavljam ima i poprilično puno onih kojima je to definitivno prejako. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |