| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FF Repka za EP 2010 u Turskoj Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | h.kreso - 24/3/2010 07:42 Zar se isključivo juniorske tekme mogu računati za izračun? Može se računati jer je tekama ima ista pravila kao i svaka druga. Jedini razlog zašto se nebi trebala bodovati je taj jer nemože svaki sudjelovati na njoj. A onda se nebi trebalo bodovati općenito svjetska i europska jer opet nemože svaki sudjelovati na njoj osim ako nisi u repki. ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | KAo što rekoh slijede konzultacije. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | sreća Vaša da Šampijon danas nemere do računala...tek tolko da vam da do znaja da je njemu rečeno da u ovom thredu nema rasprava ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | I jel se zna sastav HR reprezentativaca? (ak je off topic zbrišite) | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Obzirom da je rok za kandidature gotov ovdje je službena lista kandidata za FF repku ove godine. S ovim se ide na MK kasnije i na savez da se vidi koja sredstva se mogu očekivati. Attachments ---------------- Kandidature za FF reprezentaciju za EP u Turskoj 2010 g.pdf (46KB - 480 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Hoče li treninzi biti otvoreni za javnost? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Večeras sam na stranici organizatora vidio da su još uvijek samo dvije jedrilice. Pošto je do prvenstva još 60 dana, da li je to konačan sastav repke? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Napokon: http://www.ec2010turkey.com/eng/ulke.asp?id=11 | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Društvo želim vam sretan put tamo i nazad i možda... Matteo i ja držimo fige! SRETNO!!!!!!!!! | ||
banjac |
| ||
Veteran | Sretno - do tamo, tamo i u povratku - nabacite neki SMS - koliko sam isčupao čeka vas od 26 do 29 C i od 4 do 7 m/s - dao Bog da tako i bude - Vinko, molim te tri puta provjeri Sokolove stvari kod utovara u kombi (znate vi jako dobro našto trebate paziti) + čuvajte našeg Sokola od sunca i napora a i bacite oko pažnje na RI-boya - starije treba više čuvati nego malu djecu i da niste nikako dopustili da se Franic približi bilo kojoj nargili na udaljenosti manjoj od 3 metra | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | sretno ekipa rasturitee ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | I s moje strane, sretno do tamo, tamo i natrag. Nadamo se svi da ćete sa rezultatima biti zadovoljni, želimo dobro vrijeme, dobre letove, hladne pive ... ----- nenad | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Sretan put i dobre rezultate reprezentaciji!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Došao je i taj dan, sat, minuta. Ekipa kreće na put, a siroče ostaje samo Još samo Tutu & Sokola utrpat, pa u krivine s tri brzine... Neka im je sretno i neka svi pobjede (turci i siroce.jpg) Attachments ---------------- turci i siroce.jpg (168KB - 307 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Joj kak vam zavidim! Sretno Vam bilo ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |