| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1A juniorskoj repki... Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Matija |
| ||
New user Location: Zaprešić | I od mene vam puno srece pokazite im sto znate | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | nikak do njih, drugei forumi dobivaju neke freze, naši šute traje 7 start. vrijeme im je ok, lagani vjetar bez termike (preneseno s drugih foruma) ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Zovko pun, Maja i Luka ne. Flyoff između 6 i 7. Ukupno 10-ak punih. Sretno Ivek. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | IVEK JE PUN !!! Maja ima 3 šljive Luka nema max-a Fly off je oko 18 sati, ima ih desetak punih. Bravo Ivane!!!
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Haj neka neka! ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Termike gotovo da ni nema, mirno oblačno..sad samo hladna glava. Juniori svaka čast Ajde Ivek nadmaši Bombinja ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Postoje li on-line rezultati poslije 7.starta? Ivane,samo naprijed! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | roby - 4/8/2009 14:29 Postoje li on-line rezultati poslije 7.starta? Ivane,samo naprijed! moš mislit ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ivek samo naprijed, BRAVO! Nestrpljivi smo, i vjerujemo da možeš napraviti dobar rezultat! ----- nenad | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Leki - 4/8/2009 14:31 roby - 4/8/2009 14:29 Postoje li on-line rezultati poslije 7.starta? Ivane,samo naprijed! moš mislit Ma naravno..i ja svasta pitam,zapad je to | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | U flyofu Zovko i još desetorica. Maja oko 30-og mjesta, Luka oko 40-og. Znači ekipno oko sredine BRAVO. Navodno su Rusi ili Ukrajinci svi puni... Još koji sat i bude ih Ivek sve napilil ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ajde Ivek,,, napraši te Ruse,,, I valjda si žurio tamo pa zaboravio osvojenu kanticu u Mostaru Namoj da je zaboraviš ponijeti iz Rumunije !! *** Ukr puni,,, Njemci drugi ,, dvojica imaju po jedam manji kiks,,,,,, http://www.rc-network.de/forum/showthread.php?t=159555 Edited by sony 4/8/2009 15:24 ----- | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | još 15 min do flyoffa . svi držimo fige ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Joj, napeto je, a ja neču biti kraj kompa da budem u toku. Ivek hladnu glavu i model u nebesa, pokaži im tamo dolje. Uz tebe smo! ----- nenad | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | 10 min je prošlo? ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |