| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
3. Lovački kup Varaždina F5J-N Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
Denis |
| ||
Regular Location: Varaždin | fly - 8/5/2009 11:01 oho pa to se isplati dojti samo na čvape hehehehe pošto smo u velikoj banani sa brojem sudaca, možeš doći i suditi, onda nema nikakve naknade za čevape | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | nažalost nemrem dojti jer ujutro imam školuu al inače rado bi došel iako se više ne planiram tak skoro tekmat u f5j ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Denis |
| ||
Regular Location: Varaždin | evo i popis takmičara koji sutra misle doći, otkazali su dvojica došlo je do promjene kanala kod Slatkoga i Mimija, ostali letite na navedenim kanalima.... 1. Šantak, Ivor 281 2. Kranjec, Bojan 51 3. Štefičar, Igor 55 4. Pećinar, Saša 70 5. Širola, Goran 66 6. Belovic, Ivica 68 7. Frančić, Miljenko 73 8. Frančić, Nikola 77 9. Lehkec, Nikola 2,4GHz 10. Slatki, Dino 63 11. Triplat, Marinko 66 12. Balanč, Karlo 2.4GHz 13. Vuković, Ivan 187 14. Lisičak, Matija 2.4GHz 15. Vitić, Denis 88 16. Bombek, Igor 2.4GHz 17. Kosir, Damir 2,4GHz | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Nazalost zbog neodgodivih obaveza Trešnjevčani ovaj puta ne mogu doći. Želimo vam lagan vjetrić, kumulusno nebo, izjednačen i napet fly-off... Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Denis |
| ||
Regular Location: Varaždin | evo, priveli smo kraju tekmu, nadam se da su se svi dobro proveli bilo je malo gužve oko suđenja, zbog nedostatka domaćih ljudi, ali nam je valjda oprošteno... evo rezultata, čestitke pobjednicima!!! (rezultati.jpg) Attachments ---------------- rezultati.jpg (173KB - 20 downloads) | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | Čestitam pobjednicima! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nelica rula, samo 611 grama ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Diogen - 8/5/2009 20:27 Želimo vam lagan vjetrić, kumulusno nebo, izjednačen i napet fly-off... Damir Imali smo sve ovo gore navedeno, pa čak i više od toga. Moji Međimurci su se maksimalno trudili cijelu tekmu, tako da je Bojan, kojemu je ovo druga tekma u ovoj kategoriji, i to s Gupijem, postigao značajan uspjeh, s tendencijom napretka, dok je Igoru za "dlaku" izbjegla pobjeda. Dlaka je pokazao da je, bez obzira na težinu modela, vrlo važno i natjecateljsko i letačko iskustvo, te da su, ako je pravi termički dan, kao što je bio ovaj jučer u Varaždinu, svi jednako konkurentni. Fly off je bio napet i uzbudljiv. U prvom letu je većina sletjela s vremenom oko 14 minuta, dok je samo dvojici uspjelo ostati do kraja. Drugi let je bio izjadnačen, a pobjedu je odlučivalo slijetanje. Inače se letjelo na velikim visinama, tako da je veći problem bio pratiti model i spustiti ga, nego ga zadržati gore. Organizatoru ocjena +4, da su još imali dovoljno sudaca, bila bi čista petica. S obzirom na obvezu suđenja, te uslijed nedostatka vremena, nismo uspjeli provjeriti setup prije jednog leta, tako da nas se moralo čekati nekoliko minuta dok se kvar ne otkloni. Zahvaljujemo na toj lijepoj gesti. Bilo mi je drago da se i nekoliko novih natjecatelja pojavilo u ovom veselom društvu, prije svega mislim na Gorana i Ivora, koji će, nakon par natjecanja, biti prilično konkurentni. Danijel Štefičar | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Zahvala i s moje strane našim domaćinima, koji su iako malobrojni odlično pripremili tekmu. Iskrene čestitke Dlaki, Igoru i Matiji na odličnom letenju u ne baš jednostavnim uvjetima, pogotovo na početku tekme kad je bilo dosta vjetra. Posebno bih izdvojio Dlaku koji nas je pošteno "nasapunao" sa modelom koji je bio gotovo dvostruko teži od naših i pokazao još jednom da je model samo manji dio priče, a sve ostalo je u prstičima na palici, tak da Dlaki "skidam kapu". Na tekmi smo imali i manji nesporazum oko tumačenja pravilnika vezano na paljenje motora kako bi model što prije došao na start radi ponavljanja. Nesporazum je rješen bez velikih problema, ponavljanjem grupe u kojoj se "incident" dogodio, ali bi to trebalo dodati u pravilnik da se izbjegnu takvi slučajevi. ----- Pozdrav Mimi | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | čestitke i s moje strane p.s. dan je doista bio savršen dan za letenje, dizalo je svugdje i to na nekim mjestima preko 5m! napravljen je jedan let od 75min (moglo je i dulje ali pišanjee) u blaniku (baze su bile na 1500m, nebi se čudil da ste i vi vidjeli blanika u zraku ) i puno smo letili s avionom, cjeli dan...Damir, daj malo češče poželi tu na forumu takav dan jer očito ti se želje ostvaruju ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
mlisicak |
| ||
Member | Hvala na cestitkama, evo malo slika, kak je to izgledalo. bilo bi dobro da bi jos netko stavil slike | ||
mlisicak |
| ||
Member | |||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Čestitke pobjednicima! Bravo dlaka! pokazao si da nije sve u modelu... (ma siguran sam da je to zbog stanice) I čestitke organizatorima, tekma je dobro odrađena i nemamo se na šta žalit... Ja sam jedino napravio mali problem sa paljenjem motora, ali šta je tu je, ispalo je da to nije riješeno ni u pravilniku... Žiri je donio dobru i poštenu odluku... Ja samo moram poradit na upoznavanju modela, jer kad nisam uspio zajedrit bio bi pušiona, a kad bi ostao do kraja dobio bi soma... U svakom slučaju, odlična tekma... i dajte ljudi još slika.... ----- Zvezda | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Evo i par fotki od mene. Nazalost ja nisam imao srece na tekmi jer sam ubio model, a tekma jos nije ni pocela. Ne znam sto se dogodilo, vjerojatno smetnja, jer se model strmoglavio sa 50-tak metara bez kontrole. Tekmu sam demotiviran nastavio sa nekonkurentnim zamjenskim modelom pa je i rezultat odraz situacije. Valjda cu do drzavnog stici napraviti novi model. Cestitke pobjednicima, organizatoru na dobro organiziranoj tekmi i hvala svima na dobrom drustvu. LP, Sasa (F5J-N Varazdin.jpg) (F5J-N Varazdin2.jpg) (Krizevacke Nelice.jpg) Attachments ---------------- F5J-N Varazdin.jpg (133KB - 11 downloads) F5J-N Varazdin2.jpg (105KB - 12 downloads) Krizevacke Nelice.jpg (132KB - 12 downloads) | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Bravo za najbolje, Viš Dlaka čim pređeš na Futabu odmah ide bolje... | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |