| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup -W.Cup 2007 F1ABC Moderators: Leki Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 > Now viewing page 10 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | igor1 - 25/10/2007 22:47 Ima greška u rezultatima,nije upisan moj 7 start već je rezultat upisan Bombeku.Tuđe nećemo svoje ne damo!!! po tome si na 29. mjestu, ne gine ti i koji bod u WC... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Damjan,hoče li biti ispravka?Ja sam svoje odletio do kraja,uključujući i 7 start! | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | igor1 - 27/10/2007 22:25 Damjan,hoče li biti ispravka?Ja sam svoje odletio do kraja,uključujući i 7 start! Igor, tek Dragan me je upozorio na to pitanje, sam ga nisam vidio. Ali mislim, da ti je več on mailom odgovorio na to. Dražen,pogledaj pravilnik Svjetskog kupa,što se bodova tiče. Boduje se maksimalno prvih 24 takmičara. Puno pozdrava, Damjan Edited by Damjan 30/10/2007 15:42 | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | igor1 - 27/10/2007 22:25 Damjan,hoče li biti ispravka?Ja sam svoje odletio do kraja,uključujući i 7 start! Igore, Ajde da je bio max ali ovako radi 70 sec daviti ljude ajaajajj... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ma imaš pravo,i tako bodovi ostaju u "kući" A vjerojatno izgledam tako mladoliko da su me pobrkali s Bombekom | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bio si mladolik davne 83-84 kad ono napravi najlakši rep za a2 (8g) u povjesti kluba do tad u Mo.... sad si ko ija modelarski dedo !!!!!! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | igor1 - 30/10/2007 18:24 Ma imaš pravo,i tako bodovi ostaju u "kući" A vjerojatno izgledam tako mladoliko da su me pobrkali s Bombekom Ma da je to sva steta,sto bi valjalo! ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | sony - 30/10/2007 18:45 Nemoj tako,ima i starijih od nas Ja se još ne dam,zapravo tek sam počeo A onaj rep, to je bilo 1985!Bio si mladolik davne 83-84 kad ono napravi najlakši rep za a2 (8g) u povjesti kluba do tad u Mo.... sad si ko ija modelarski dedo !!!!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bobo - 30/10/2007 18:52 Svaka ti je na mjestu! igor1 - 30/10/2007 18:24 Ma imaš pravo,i tako bodovi ostaju u "kući" A vjerojatno izgledam tako mladoliko da su me pobrkali s Bombekom Ma da je to sva steta,sto bi valjalo! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Nemoj tako,ima i starijih od nas Ja se još ne dam,zapravo tek sam počeo A onaj rep, to je bilo 1985! Ja ,,eto vidiš i ja "san malo maka" a ima starijih ,,eto stari moj 70god,,, drugi u klubo po bodovima ove god. blizu 5000 ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Ajmo ljudi ca ,sad ce Dnevnik! ----- Efteling | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Bobo - 30/10/2007 19:12 Ajmo ljudi ca ,sad ce Dnevnik! Čiji ;-) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ma nije njemu do Dnavnika već do crtanih::: dok ode u 19 -12 ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 1/11/2007 13:19 Ma nije njemu do Dnavnika već do crtanih::: dok ode u 19 -12 ----- Efteling | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | igor1 - 30/10/2007 18:24 A vjerojatno izgledam tako mladoliko da su me pobrkali s Bombekom Mozda si pio cvicek,pa su rekli" a, to je sigurno onaj Bombek......." | ||
Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 > Now viewing page 10 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |