| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
modeli Moderators: dlaka Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > Now viewing page 10 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Eto me sutra kroz Zaprešić ! Ako može autogram ,,,,na spojler ,, ? Čestitam ,,, ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 20/5/2011 21:58 Eto me sutra kroz Zaprešić ! Ako može autogram ,,,,na spojler ,, ? Čestitam ,,, ...ja ,al on nije u Zapresicu vec u Zagrebu ----- Efteling | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Imam nešto kompleta modela (No.29...), lagane balze i karbona, pa ako ima zainteresiranih, popis materijala i cjenik šaljem mail-om. Javiti se PP-om. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dominik |
| ||
Veteran | Bok Dlaka evo vrnul sam se s mora pa te moli da mi veliš koje su novosti u vezi s naručenim cijevima i kepovima, hvala i pozdrav Čedo. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | (DK-No.-33.jpg) (vaga.jpg) Attachments ---------------- DK-No.-33.jpg (182KB - 474 downloads) vaga.jpg (179KB - 523 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
bbjurek |
| ||
New user Location: Krosno, Poland | Bravo Dlaka, I'm was sure that You have a new model for Zapresic Cup. Is it No 29 with balsa trup?. Wings weight is probably ~ 4g, You must have super light balsa, especially for flaps. best regards greetings from Poland to all bbjurek | ||
Devil Flier |
| ||
New user | zašto se ne mogu vidjeti slike modela? probao sam više puta ali nece ! :/ | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Devil Flier - 11/11/2011 15:34 zašto se ne mogu vidjeti slike modela? probao sam više puta ali nece ! :/ Ne vide se samo slike koje su postavljene 2008. ili ranije. Sve ostale su vidljive
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Par zanimljivih slika iz svijeta F1N. Najimpresivniji je megahangar u kojem je oboren svjetski rekord u cat IV, a lijepo je vidjeti i "našu" majicu u tom hangaru (tojedvorana.jpg) (fotografumojojmajici.jpg) (zanimljivo.jpg) (stannnn.jpg) Attachments ---------------- tojedvorana.jpg (188KB - 407 downloads) fotografumojojmajici.jpg (172KB - 492 downloads) zanimljivo.jpg (83KB - 416 downloads) stannnn.jpg (151KB - 412 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dino |
| ||
Member Location: Karlovac | http://www.youtube.com/watch?v=xPgcQhsyzXw | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | No 35 & 36 (detalj.jpg) Attachments ---------------- detalj.jpg (192KB - 424 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | 3,5g i 3,6g ? Jesam li u pravu ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bojan - 13/2/2012 22:18 3,5g i 3,6g ? Jesam li u pravu skoro, ali raspon...
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Džaba fotka kad krije..."repove"...uške...tri dana pred KOPLAS! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bozo - 14/2/2012 12:47 Džaba fotka kad krije..."repove"...uške...tri dana pred KOPLAS! Toliko su veliki da ne stanu na fotku
Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > Now viewing page 10 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |