| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo slobodni let Moderators: Leki Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > Now viewing page 8 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Digitus - 24/6/2008 20:56 Dražene ... .. ili želiš malim slovima postići neki drugi efekt ? ako si pogledao sve moje postove iznad mogo si primjetit da velka slova čuvam za riječi koje želim istaknuti... uvijek... nema mjesta uvredama a po pitanju startnina, do sada se išlo na masovnost, pa su i startnine za DP bile simbolične. kad se shvati da se to više tako nemože, onda će startnine biti 300 kn, pa će sudaca biti dovoljno, al neće imat kome sudit... neki izgleda i žele da se to dogodi... ok. sada su povukli više jedni , prošli puta više neki drugi , sljedeći puta neki treći i tako da valjda ravnoteža nije narušena da si bio na par zadnjih državnih, možda ipak ne bi to napisao ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Dosta toga se napisalo, neke stvari kao SP definitivno ne spadaju pod ovu temu i njih ne treba komentirati, zbilja nema potrebe povezivati DP sa SP. Ono što je Buki načeo je problem koji neke od nas muči-boli već dosta dugo. Ideja o DP u Bjelopolju je fenomenalna i pokazala se kao super pokretač za mlađe, u svakom slučaju je doživljaj i na svakom takvom DP nam zavidi cijela Eurpa. To nema gotovo nitko, i taj broj junira je svima fantazija. To očito ne mogu shvatiti svi i pojedinci banaliziraju jednu takvu plemenitu stvar. Ono što je problem to je organizacija i sprovedba natjecanja koju uvijek vode i odrađuju jedni te isti dok ostatak kritizira i nikako nema namjeru pomoći. Kad pojedincima koji zajedničko DP guraju pukne film (svi imaju obaveze i familiju i privatan život i posao) onda više ovog nece biti NAŽALOST!!! I na veliku štetu HR modelastva.
PS: DP je opet bilo organizirano i odrađeno sasvim pristojno, vjerujem da nikom nije nišata falilo i da ste Svi uživali ova tri dana ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo slike su gore. Našao sam novi sistem za mass upload koji nije tako bolan. To je to što se tiče mene i državnog,uz želju da Toni nađe gumenjaka pozdravljam vas sve,ili kako bi rekli južno: Veseli i zdravi bili! ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Digitus - 24/6/2008 15:06 Što zanima elmina-Kerka ? pa evo ja ću pokušati prevesti na jednostavniji jezik koji mogu svi razumijeti : vjerojatno se čovjek pita : " kad su bili ovakvi problemi oko organizacije na DP - u samo godinu dana prije SP - a, i kad se vuku repovi nekon održanih natjecanja , i kad ima dosta ljudi koji imaju nešto zamjeriti i "zapamtiti" drugim ljudima , dakle (grande finale logičkog zaključivanja ) dakle što nakon takvih događaja očekivati za SP ? hoće li tada biti bolja situacija ? tj. zašto bi tada bilo nešto bolje ako sad nije tako ? tj. što treba napraviti da bude bolje ? " mislim da to pitanje nije nelogično a po meni nije ni zlonamjerno , nego je to pitanje logično i pitanje "zabrinutog čovjeka". (naravno da će na SP-u biti sve puno bolje (tj. ja vjerujem da će biti tako) , i sam sam ponudio vlastite usluge ako će trebati) Elmin se netreba brinuti , logičnije zabadati nos u tuđe , doslovno tuđe stvari. Kad se "celi Svet" za to ne brine nego nam je sa razlogom dao tu organizaciju, kao i organizaciju Memorijala Kmocha na koji kritičari niti ne dolaze i napamet sad govore, toj balavurdiji bi bilo bolje da gledaju malo niže i da rasčiste stvari koje su nadomak njegovog nosa , a nevide, a isto tako bih molio one koji uz pomoć rečenica čitaju misli autora tih rečenicada da svoju nadarenost za paranormalne stvari ispoljavaju na drugim forumima. Isto tako bih volio i molio da o ovoj temi govore oni kojima ta tema pripada. A što se tiče usluga skrivenih pod rječicom "pa" suviše su nam poznate da bih na njih nasjeli. Edited by darijo 25/6/2008 07:23 | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, najprije svima hvala na lijepom druženju koje smo imali prošli vikend. Osobno jesam i nisam zadovoljan postignutim. Sucima treba isto tako čestitati. Koliko je bilo teško na terenu samo podatak da sam u nedjelju popio više od 5 litara vode na startu Čestitke svim pobjednicima, u nadi što boljeg DP-a druge godine. | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Pozdrav svima iz Osijeka !!!! Maloprije sam se cuo sa Tonijem i do sada su obisli onaj dio između makadam ceste i kuca ,nista. Nakon toga su krenuli u smjeru sume gdje je zadnje viđen model i signal je sve jaci.Idu sa obicnim i usmjerenim antenama. Trenutno odmaraju, Puno srece jer je naj potrebnija. | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Evo luka bi sad trebal stavit link na slike od nas Edited by agolubic 25/6/2008 13:21 ----- Andy G Kum | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | agolubic - 25/6/2008 13:17 Evo luka bi sad trebal stavit link na slike od nas evo, nije mi se dalo stavljat jednu po jednu sliku u galeriju (trebalo bi složit da se da odjednom više slika označit a ne svaku posebno u galeriji) pa sam složil u video... http://video.google.com/videoplay?docid=1084008216031825363&hl=en | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Bit ce sudaca,a ti Darijo nemoras me odmah ruzit. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | vinko - 25/6/2008 13:05 Pozdrav svima iz Osijeka !!!! Maloprije sam se cuo sa Tonijem i do sada su obisli onaj dio između makadam ceste i kuca ,nista. Nakon toga su krenuli u smjeru sume gdje je zadnje viđen model i signal je sve jaci.Idu sa obicnim i usmjerenim antenama. Trenutno odmaraju, Puno srece jer je naj potrebnija. Pozdrav Vinko, izuzetno mi je žao kad se izgubi model.Pratim situaciju na forumu pa te molim da i dalje nas obaveštavaš o situaciji jer bi to iskustvo oko nalaženja modela svima bilo značajno.Svaki teren ima svoje znamenitosti ----- Mića Tica | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Tica - 25/6/2008 17:15 izuzetno mi je žao kad se izgubi model.Pratim situaciju na forumu pa te molim da i dalje nas obaveštavaš o situaciji jer bi to iskustvo oko nalaženja modela svima bilo značajno.Svaki teren ima svoje znamenitosti Izgleda da je moj post o toj temi u ovom nizu par stranica prije prošao nazapaženo, a dao sam neke , vjerujem, važne elemente za takvu potragu. Valjda je tako ? A takve potrage sposobne su , ponekad uz asistenciju vodića, obaviti i slijepe osobe ! Nije šala, pogledajte: http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=91... I ne znam zakaj stalno tupim i gnojim po forumu da nam je potrebna suradnja radioamatera, pa bi manji broj modela bio izgubljen, pa svi znamo da je danas aeromodelarstvo u tehničkom smislu multidisciplinarno. Anyway, želim dečkima sreću, pratio sam tu potragu u Bjelopolju iz dalekozora. Damir. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Tica - 25/6/2008 17:15 vinko - 25/6/2008 13:05 Pozdrav svima iz Osijeka !!!! Maloprije sam se cuo sa Tonijem i do sada su obisli onaj dio između makadam ceste i kuca ,nista. Nakon toga su krenuli u smjeru sume gdje je zadnje viđen model i signal je sve jaci.Idu sa obicnim i usmjerenim antenama. Trenutno odmaraju, Puno srece jer je naj potrebnija. Pozdrav Vinko, izuzetno mi je žao kad se izgubi model.Pratim situaciju na forumu pa te molim da i dalje nas obaveštavaš o situaciji jer bi to iskustvo oko nalaženja modela svima bilo značajno.Svaki teren ima svoje znamenitosti Sad sam i ja pričao sa Tonijem i ništa novo !! Još bipa negdje gore,,,aoni su završili potragu ! Dao mi je frekvenciju pa možda (80%) sutra ja sa nekim iz kluba skoknem do te šumice !! Ako ima još dragovoljaca ;;;;;;,,,,,,, ----- | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Bjelopolje !! Evo upravo sam se cuo sa Tonijem ,riknuli su ali nista ,probali su svasta i izmjenjivali razne antene. Cudno je da mala antena ,koja na ravnom terenu prima signal na 50m. ovdje ima dobar signal i to skoro na 800m. od mjesta gdje je prvi put primio signal i nista se ne mjenja. Signal ih je nasetao na sve strane,sto je ocito da je velika refleksija ,a ima i raznih repetitora.Izasli su van i otisli na cugu ,pa ce vidjeti hoce se jos moc vratiti. Samo da objasnim onima koji ne znaju model nije izgubljen na 3min. nego je tajmer radio 7.i vise min. Pozdrav svima ,a i deckima dalje puno srece. | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Bjelopolje!! Zaboravio sam obavijestiti one koji su spremni pomoci da je frekvencija 143.660 i da je model zadnji put vidjen u brdu iznad dva bijela krova koja se nalaze lijevo od kapelice kada se gleda s ceste koja vodi na polje, Svima puno hvala na bilo kakovoj pomoci jer je dobro dosla!!!! Pozdrav!!! | ||
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | Citam evo ovaj forum,pa mi je zapalo za oko sudjenje na DP.Ja bih imao jedan prijedlog,ali da odmah kazem da to nije moja zamisao,nego sam prepisao od Holandjana.Naime oni sude jedan drugome,kolega kolegi,zavisi ko je slobodan.I funkcionira,ja sam bas bio sudionik tome.To je bilo DP Holandije.PItanje,hoce li kod nas to ikad zazivjeti? | ||
Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > Now viewing page 8 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |