| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup -W.Cup 2007 F1ABC Moderators: Leki Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > Now viewing page 8 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Sve sam pročitao i zaključio :: A svanuće sunce i vama jednom,, čim se pripojite Bosni i Herceg. Usput ,, Šta je to ,, cvicek ? možda se kod nas drukčije zove ? ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Cviček je Sloveni što i žilavka u Hercegovini, samo što je crveno, puno kiselije vino. Bombek ga obožava ! ( Obično ga Slovenci piju kad im nestane nekog dobrog vina) Edited by darijo 24/10/2007 09:45 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pa to je u nas """ sirće "" ili ocat bok te vidio !!!! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Da, ali ovo dobro udara u glavu Edited by darijo 24/10/2007 09:48 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ja ja .. ma netreba nas udarat više,, dovoljno smo ! ( imaš priv.) CIAO ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 24/10/2007 09:45 Pa to je u nas """ sirće "" ili ocat bok te vidio !!!! Ma Vi ni sirce ne ponudite! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A čuj ,,, eto dok i mi u evr.uniju bitće svega i sirćeta i meda i mljeka i Zmaga baš ko u Sloveniji adotad neće bit nas . mozda je to i dobro !!? Evo čitam malo ove tvoje i Darijeve postove pa se uvijek sjetim onog vica, (baš mi ga je Dario i ispričao daleke 2005 ) kad je bio rat u BiH a mujo sa babom oče preko Save preplivat u HR na slobodni teritorij !! Mujo preplivo a babo malo zaglavio u vodi i viče ,,,, Upomoć ,, upomoć,,,,!! A Mujo će s druge strane:::: ma ko ti j.... mater bosansku !!! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 24/10/2007 18:14 A čuj ,,, eto dok i mi u evr.uniju bitće svega i sirćeta i meda i mljeka i Zmaga baš ko u Sloveniji adotad neće bit nas . mozda je to i dobro !!? Evo čitam malo ove tvoje i Darijeve postove pa se uvijek sjetim onog vica, (baš mi ga je Dario i ispričao daleke 2005 ) kad je bio rat u BiH a mujo sa babom oče preko Save preplivat u HR na slobodni teritorij !! Mujo preplivo a babo malo zaglavio u vodi i viče ,,,, Upomoć ,, upomoć,,,,!! A Mujo će s druge strane:::: ma ko ti j.... mater bosansku !!! [/QUOTE Dobar!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Edited by darijo 24/10/2007 20:55 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sonjo ajd nagovori Hebiba da dođe na forum. Fali nam Edited by darijo 24/10/2007 20:56 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Bobo - 23/10/2007 17:59 LJUDI POBOGU PA GDJE JE DRAZEN?!!!!! dražen radi po cijele dane, ne stigne na forum... jesi se sjetio da si dužan neke pare? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | ŽIVIO RAD !!!!!!!!!!!!!!!!! Prijatelj ,..... bez tebe je dosadno. P.S. E nek si Igoru vratio što je Lekiju ljetos podrobio model. Moraćeš kad tad priznati da te je Leki nagovorio da to uradiš i sad sam kao Glavaš ispaštaš pravednost. Što je sa Botićem i Koradeom ? Zašto njih nema na tekmama ? Edited by darijo 24/10/2007 21:55 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Sonjo ajd nagovori Hebiba da dođe na forum. Fali nam Edited by darijo 24/10/2007 20:56 A sumnjam da vam fali ,,mislim da sam i ja dovoljno zamarao pučanstvo pa ću manje od sad,, upravu si--- ija ču ti ko Ronaldo u prelaznom roku u neku ? ??normalnu državu bez problema,,,( nemora klub dat lovu-daću je je njemu),, Može klub iz HR , SRb, A, ... Vidiš ovdje ti je izgleda ona stara :: Dobar i budala na istoj su frekvi,,,.... odo brate i ja a nek se fukara ovdje svadja ko je veći Hađija,, Omer ili Keno Ja imo samo najbolju namjeru,,pa da se narod nebi smijao i ja ga zamarao,, neću više na ovu temu: Ovim putem se ispričavam svima koje sam zamarao,, a ko se dobro nasmijao ,,platiče piće kad se vidimo Ej Dara već sam kupio onaj sir iz mjeha ,evo ga u frizu ,stiže i loza, isporuka stže 4.11. subota na odmorištu Plitvice ili Jakovlje ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | sony - 24/10/2007 09:45 Pa to je u nas """ sirće "" ili ocat bok te vidio !!!! Nije ocat sigurno. Nisam primjetio, da bi ga Darijo uzivao sa travom ili nekim drugim poovrcem, kao salatu... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Darijo stavlja travu u rizlu ,a ne kunzumira ju sa octom. Ja sam pio pelinkovac i pive jer sam vidio da je poslije cvičeka Rade izgledao kao da je pio varikinu. Edited by darijo 24/10/2007 23:24 | ||
Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > Now viewing page 8 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |