| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Zapresic Indoor Open 2009. Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | U nedjelju, 22. 02. 2009. u ŠRC Zaprešić održat će se natjecanje u kategoriji F1N i F1N-150. Prijave do 19. 02. 2009. na: http://www.aeromodelarstvo.net/ (raspisZIO2009.jpg) Attachments ---------------- raspisZIO2009.jpg (145KB - 26 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Molim dimenzije dvorane uključujući visinu ali bez uveličavanja molim ? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Visina 9000 mm, parket 45 x 30 m (dvorana.jpg) Attachments ---------------- dvorana.jpg (63KB - 23 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Šmirglati, šmirglati i samo šmirglati :p ----- Sky is not the limit | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | Ma sad treba samo dobra gumica,i odeeee pod plafon!!! | ||
nimbus |
| ||
Member | dali treba da se napise i razred koji je? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | nimbus - 1/2/2009 20:18 dali treba da se napise i razred koji je? Kod prijava u dvorani će se popisati osnovnoškolci. Dakle, u prijavi je dovoljno ispuniti i poslati formular. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Poštovanje ! CTK Čeminac, stže osam natjecatelja, prijave kad odradimo školsko po rezultatima. profa | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Nas bi 5 došlo (obje kategorije),od toga su 3 osnovca hoće li i moji dečki biti uvršteni u taj osnovnoškolski plasman! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Jasno da hoće. Tekma ko i svaka druga, svi natjecatelji bez obzira na državu tekmaju se zajedno...što osvojiš ovisno je samo o tvom rezultatu ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ali nebi bilo fer da su klinci ponavljali 4 puta neki od razreda | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | darijo - 4/2/2009 21:10 Ali nebi bilo fer da su klinci ponavljali 4 puta neki od razreda he pa mislim da ti ne postoju u zrakoplovstvu ----- | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | 10 dana do tekme, za sve one koji prvi put dolaze, te za ostale da se prisjete dolaska do dvorane u Zaprešiću. Nemojte kasniti sa prijavama (zadnji dan je 19. 02.), jer "to bu koštalo" (dolazak.jpg) Attachments ---------------- dolazak.jpg (176KB - 20 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Znači samo pravo kad se udje u grad s autoputa ? | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | hari - 14/2/2009 15:01 Znači samo pravo kad se udje u grad s autoputa ? tako je sve dok ne vidiš dvoranu s lijeve strane. Ako se izgubiš traži nogometni stadion INTER..Dvorana je uz stadion ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |