| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
INDOOR ČEMINAC 2009 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | ZAMOLIO BIH NATJECATELJE KOJI SU OSNOVNA ŠKOLA DA NAVEDU RAZRED KOJI POHAĐAJU TAKO ĆE TE ORGANIZATORU OLAKŠATI POSAO JER SU PREDVIĐENE NAGRADE ZA ISTE | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Poštovanje ! Dimenzije dvorane B.Manastir ( visina 10m, dužina 50m, širina 30m.) Slike sam poslao Bojanu ali neznam zašto nisu objavljene? Profa. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Zato što je ovo tema koja se odnosi na natjecanje u Čemincu. Kad započnemo temu o natjecanju u B. Manastiru stavit ću i slike dvorane. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Kako u formularu za prijave nema mjesto gdje se može upisati razred, evo ovdje: 1. Jan Radanović 4.razred 2. Franjo Masnjak 8. razred 3. Luka Modrić 8. razred 4. Filip Novoselec 8. razred Šmirgla se opasno, par slikica zaprešićkih juniora: (franjo.jpg) (franjo 1.jpg) (jan.jpg) (luka.jpg) Attachments ---------------- franjo.jpg (94KB - 27 downloads) franjo 1.jpg (66KB - 22 downloads) jan.jpg (88KB - 24 downloads) luka.jpg (70KB - 24 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nisu to slike klinaca koji dolaze na tekmu, več slike klinaca kako prave Dlaki modele da se ima čim tekmati. | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | darijo - 20/1/2009 17:02 Nisu to slike klinaca koji dolaze na tekmu, več slike klinaca kako prave Dlaki modele da se ima čim tekmati. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Poštovanje ! Veliki daj koju sliku - plese. Ja sam snimao. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a može i rezul.tate... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
veličkov |
| ||
Member | Uz tradicionalno dobru organizaciju pozdravljam i cestitam majstoru od bazulja na jako dobro obavljenom poslu. Svidja mi se podijela odlicja osnovnoskolcima. Puno pozdrava, Marin Velickov najmladji najstariji | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nije valjda da su Bukiju dosadili pehari i orlovi pa ga nema . Čestitke pobjednicima | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | Cestitke pobjednicima,a najveca cestitka njastarijem mladjem referentu Vidic Stjepanu! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Lijep početak sezone, čestitke junirima prvenstveno Štef bil si pravi. A i povratnik u modelarske vode Špehar zasluženo uzeo kantu nakon mnogo godina pauze od moelarstva... A sad gumica, samo da se ispune predviđanja pa da nam na tekmi bude i asova koji su već u godinama ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Najbolji su najbolji, čestitam ! darijo - 26/1/2009 16:54 Nije valjda da su Bukiju dosadili pehari i orlovi pa ga nema . Čestitke pobjednicima Ma nisu mi dosadili ali su me pregazili u ovim kategorijama pa sam se ko pi... povukao. Redukcija samo na jednu kategoriju Edited by buki 28/1/2009 08:39 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Kompa jel to znači da ti u toj jednoj moramo nastaviti puštati da nam ne odeš iz modelarstva ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica |
Leki - 28/1/2009 12:24 Kompa jel to znači da ti u toj jednoj moramo nastaviti puštati da nam ne odeš iz modelarstva
----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |