| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Letenje na novom terenu -Jezero. Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Nakon dugotrajnih priprema,a i nakon što je jučer vrijeme bilo milostivo,probao sam i to.Evo slike gdje je to. (podhum.jpg) Attachments ---------------- podhum.jpg (75KB - 53 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Teren je odličan. (P9290753.jpg) Attachments ---------------- P9290753.jpg (72KB - 57 downloads) | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 30/7/2010 12:54 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Short Stamov na startnoj poziciji,a letili su i oba elektronca (P9290750.jpg) Attachments ---------------- P9290750.jpg (105KB - 48 downloads) | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | To znači da če na tomterenu biti neka tekma . Bio bi red Igor | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Izgleda lijep teren............dobar je ...... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | jesu li ona brda grobničke alpe? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | To se nevidi, ali se vidi da je model od Stamova, jer samo on ima pofarbane uške sa donje strane -" gay izvedba". Malo me buni onaj golf u pozadini | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | darijo - 18/11/2008 19:54 To se nevidi, ali se vidi da je model od Stamova, jer samo on ima pofarbane uške sa donje strane -" gay izvedba". Malo me buni onaj golf u pozadini ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | 31.12.2008. (PB130797.jpg) Attachments ---------------- PB130797.jpg (39KB - 30 downloads) | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ljudi poznat mi od nekud ovaj čovjek | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 2/1/2009 11:48 Ljudi poznat mi od nekud ovaj čovjek Poznat ,nepoznat ,, kolko Braca tenira ,,,eto ga u repki ove godine ,,,pa se vi mislite !!!! ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A tek koliko zakucava | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Igor - 2/1/2009 17:38 A tek koliko zakucava Ko Sabonis ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a kolko to sabonis zakucava?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |