| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Memorijal Dubravka Fištrovića 2008. Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo raspisa. A bogami i linka za prijave http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=62 Attachments ---------------- MDF08.doc (30KB - 73 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Bump ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://www.accuweather.com/world-forecast-weekends.asp?partner=netw... prognoza za vikend | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | ooo. dolazi i Stamov ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Nece takmiciti ,samo da pokupi narudjbe ----- Efteling | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Ajde ,ko se to zajebava? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | fakat...kaj nije on prevelka faca da dođe na tekmu koja nije nit ET(prema mojim saznanjima) ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ma neko se sali kod zemlje pise UCR umjesto UKR,tu se vidi da se nije Stamov osobno prijavio. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Nakon provjere mogu reć,prijava stoji. Obitelj je u gostima u Gorici kod najvećeg fodora s ove strane Urala pa prijava stvarno stoji. Ako se riješi problem s vizom možda stvarno i dođe. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Zao mi je sto i ja nemogu doci,mamne prevoz.Vidim da ce biti dobra tekma. Sretno svima | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | roby - 20/10/2008 23:24 Zao mi je sto i ja nemogu doci,mamne prevoz.Vidim da ce biti dobra tekma. Sretno svima Obzirom da sam u organizaciji od prvih dana mogu samo reći šta je meni oduvijek bila želja po pitanju tekme. Ne da bude dobra,odlična ili izvanredna,nego OK,Cool,baš super,leđero itd. Kad god vrijeme posluži ,uglavnom tekma je takva,tu i tamo se javi neki nerealizirani talent ali kad je vrijeme lijepo ,tekma je još ljepša. U svakom slučaju volio bi da nađeš prijevoz. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
banjac |
| ||
Veteran | 1. ako stvarno dođe - biti će mi jako drago zbog FIŠTRE - sve ove godine to radimo za i zbog njega i kada bi na njegovo polje došli u istom danu Tone, Roland i Stamov to je onda TO 2. pošto firma koja je godinama spozor memorijala trenutačno za generalnog direkotora ima Ukrainca - dodatni "specijaliteti" zagarantirani - razgovor sa gazdom završen pred nekoliko minuta i dodatne stvarčice dogovorene - oni koji se nisu prijavili navalite - ove godine pivo se na terenu toči iz bačava a i nagradni fond koji je svih ovih godina bio bogat u trenutku je postao još bogatiji 3. a i vremenska prognoza je Bogom dana - biti će to još jedna tekma i još jedan dernek za pamčenje 4. susjedi iz EU (sa druge strane Kolpe) su mi nešto ove godine sramezljivi sa prijavama???????????? | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | meni je veoma žao, ali ove godine se na Fištroviću ne vidimo..... Pozdrav i lijepu tekmu, Damjan | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | da li startnina (45kn) vrijedi za samo jednu kat. (za svaku dodatnu da se doplati) ili se može tekmat u više kat.? ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | fly - 21/10/2008 12:54 da li startnina (45kn) vrijedi za samo jednu kat. (za svaku dodatnu da se doplati) ili se može tekmat u više kat.? Jedna startnina jedna kategorija. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |