| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
"Bihać Indoor 2008" F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Kao što sam i obećao otvaram ovu temu ,a radi najave takmičenja u pomenutim klasama koje ćemo organizirati u Bihaću! Službeni raspis sa detaljima će biti na vrijeme i ovdje želim dati natjecateljima samo neke nužne informacije i fotke. Termin održavanja je planiran za 13.12.2008. (subota) eventualno dan poslije što će ovisiti od rezervacije termina!Nadamo se da nas ove zime snijeg neće zatrpati da sve ovo u vodu padne ! Dimenzije dvorane (parketa) su 50x25 m,a visina onako odokativno je oko 10 metara!Radi se o dvorani Tehničke škole i ima veći patos od glavne bihaćke dvorane jer se tribine uvlače! Do dvorane je svim gostima lako doći jer je uz "glavnu džadu" ,a što će biti detaljno objašnjeno u raspisu pa na kraju i ako treba ona "FAI " tabla,biti će postavljena ! Naravno sportska obuća je obavezna jer je parket nov ! Za najbolje biće osigurano uobičajeno, pehari,diplome i sl. ali svakako najvažnije je dobro druženje ! Evo i koja sličica,a pošto nemam iskustva s ovom klasom trebaće mi nekih informacija oko organizacije tekme i koliko dugo sve to traje jer je 1 h najma prilično papren pa da se pripremim ! Pozdrav i dobro došli u Bihać na F1N i F1N-150 !!! Edited by hari 18/9/2008 21:37 (Dvorana-za-F1N.jpg) (Dvorana-za-F1N_u_Bihacu.jpg) Attachments ---------------- Dvorana-za-F1N.jpg (30KB - 41 downloads) Dvorana-za-F1N_u_Bihacu.jpg (37KB - 48 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Trajanje tekme najviše ovisi o broju natjecatelja. Mi tekme provodimo u 3 turnusa po 3 starta po 2 natjecatelja istovremeno. Raspored je npr: do 9:00 prijave 9:00 - 10:00 trening 1. turnus F1N-150 15 - 20 minuta trening 2. turnus F1N-150 15-20 minuta trening 3. turnus F1N-150 trening F1N 1. turnus F1N 15-20 minuta trening itd ...proglašenje ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | hari - 18/9/2008 21:25 ...a radi najave takmičenja u pomenutim klasama koje ćemo organizirati u Bihaću! Pozdrav i dobro došli u Bihać na F1N i F1N-150 !!! to majstore, svaka ti dala!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jos bi dobro bilo Hary da stavis i SOBARE D1 zajedno.........................................ozb ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | elmin-KERKO - 19/9/2008 15:39 Jos bi dobro bilo Hary da stavis i SOBARE D1 zajedno.........................................ozb Rado bih ja i to ali bi bila gužva bojim se?!Šta kažu iskusni F1N-ovci? Hoćete pred dvoranom da organizujem za sobne,a unnutra f1N?Svakako je livadica kraj škole mogu i gumenjaci letit kamoli sobari !?Auf,pa to su mi onda potrebni i dupli pehari! Ok,to znači 4 sata bi bila dovoljna za cjelokupni program ? Mislim da imam i jednu korekciju po pitanju dužine dvorane,oko 45 m dužnih nam je na rasplaganju !Ali ,ko zna i to mu je dovoljno da pobijedi ! Ali zato ova dvorana ima podno grijanje pa očekujem neki rekord da se napravi,biće termike srediću s osobljem da dobro nalože ! Edited by hari 19/9/2008 20:54 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nisam siguran da se program može odraditi za 4 sata. Ako bi nas bilo 30 po kategoriji, moraš računati na 1 sat po turnusu (45 minuta zvanični letovi + 15 minuta trening) x 6 turnusa (3 F1N-150 + 3 F1N) 1 sat slobodnog treninga prije početka, znači ukupno bar 7 sati ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | dlaka - 20/9/2008 09:45 Nisam siguran da se program može odraditi za 4 sata. Ako bi nas bilo 30 po kategoriji, moraš računati na 1 sat po turnusu (45 minuta zvanični letovi + 15 minuta trening) x 6 turnusa (3 F1N-150 + 3 F1N) 1 sat slobodnog treninga prije početka, znači ukupno bar 7 sati Ok,ja ću uzeti u obzir sve što si mi do sad rekao pa u raspisu koji će kasnije slijediti dati sve ostale bitne detalje po pitanju tekme !dući mjesec radimo i jedan trening u pomenutoj dvorani,a o čemu će te biti upoznati kroz pokoju fotografiju! I još nešto,Dlaka ne znam zašto ti treninzi između turnusa i da li je možda bolje ako 2 startaju istovremeno da idu 1 f1n-150 i 1 F1N ili sam ja u zabludi !? Edited by hari 22/9/2008 14:58 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Zašto treninzi između turnusa. Modeli su nježni i vrlo lako mjenjaju reglažu, a dogodi se i da nešto slomiš, pokrpaš i opet ga moraš poreglirati. Mješanje kategorija definitivno nebi bilo dobro. Ne bacaš mali i veliki model na isti način. Najbolje je odraditi tekmu u jednoj kategoriji, napraviti trening za drugu kategoriju i onda drugu i odtekmati. Još jedna važna stvar. Svaka je dvorana drugačija i moraš omogučiti natjecatelju da se prilagodi dvorani (mjesto starta, jačina izbačaja zbog visine dvorane, trimanje kruga itd itd... Za bilo kakve detalje slobodno pitaj. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Otpalo? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Otpalo ali ne skroz! fotke dvorane br. 2 kao mogućeg terena za januar 2009 ću staviti ovih dana (neće trebati više živim 50 m od dvorane) Lijep pozdrav ko je šlajfo šlajfo je | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | ako misliš na siječanj tada već počinje nova sezona kupova CRO f1n a prvo je 24.01.2009. 2.INDOOR OPEN ČEMINAC inače to je udaljeno od Osijeka 10 minuta vožnje prema BELOM MANASTIRU Baranja ujedno ste pozvani na tekmu Šika | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Uskladićemo već nekako,npr. takmičarima iz HR dobra uvertira za Čeminac, recimo 7 dni prije !? | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | U svakom slučaji bi bilop dobro da navratiš jer pisati o organizaciji se može nadugo i naširoko ali kad budeš on d fejs of d plejs lakše ti sjedne materija :-) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ma biće već nekako samoo da ukujem termin dvorane ostalo će ići već nekako ! | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Kao što sam i najavio novi termin ,a samim tim i novi naziv "Bihać Indoor Open 2009" te nova dvorana ,sličice su niže kao i link za raspis, DOBRO DOŠLI ! (PC240396.jpg) (PC240400.jpg) Attachments ---------------- PC240396.jpg (179KB - 35 downloads) PC240400.jpg (195KB - 33 downloads) B I H A Ä I N D O O R O P E N 2 0 0 9.doc (28KB - 61 downloads) | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |