| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F3J, F3K, F5J-400 (27. i 28.09.2008) Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Državno prvenstvo u kategorijama F3J, F3K i F5J-400 održat će se 27. i 28.09.2008. na terenu Gubaševo. Natjecanje organizira MK Zaprešić, a prijave i raspis, kao i raspored natjecanja biti će dostupni za dan-dva. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Poštovani, raspis za Državno prvenstvo F3 kategorija je u privitku. Predlažemo dva programa (satnice), te Vas molimo da se što prije izjasnite koja Vam više odgovara. Attachments ---------------- raspis 1 i 2 DP F3.doc (34KB - 125 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Ja bih podržao prijedlog broj 2 jer idem na dalek put u nedjelju popodne pa bi mi odgovaralo da jotice zavrse prije 13 sati. Isto vrijedi i za ostale natjecatelje iz AKDN jer dolazimo zajedno. LP, Sasa | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ja sam isto za program br. 2. | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Ekipa iz Ludbrega je za varijantu 1. ( 5 glasova ) Pozdrav
| ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Nama više odgovara 1. varijanta, jer Igor u subotu prijepodne ide u školu, pa niti uz najbolju volju nebi mogli doći u subotu prijepodne. Pozdrav, Danijel i Igor Štefičar | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Meni ne paše NIŠTA jer idem u subotu na svadbu pa ostajem suzdržan. ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | nama sa istoka države paše varijanta broj 1 zbog samog dolaska u subotu | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave za DP su otvorene http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=57 Nažalost, nekima odgovara varijanta 1 a nekima varijanta 2, pa je nemoguće program prilagoditi svima. Za sada u raspisu stoji da vozimo po programu 1 pa molim da se probate tome prilagoditi.
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Ako prihvatite prijedlog br.1 onda vjerojatno necu moci sudjelovati. Mozda dodjem samo na kvalifikacije LP, Sasa | ||
Damir |
| ||
Member Location: Velika Gorica | Meni isto više paše prijedlog 2 ----- Damir Kmoch | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dogovoren je jelovnik za DP. Subota: grah i kobasa Nedjelja: roštilj miješano meso + pommes-frites i restani krumpir + salata + nešto od divljači (najvjerojatnije srnetina). Dakle, proglašenje DP-a je u klijeti "Zlatna lisica" cca 1,5 km od livade, na vrhu brijega s kojeg se vidi cijela dolina. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
huco |
| ||
Veteran | Prijedlog br.1 je prihvatljivij za nas Pozdrav | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Također za prijedlog br.1! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | dlaka - 17/9/2008 15:38 Dakle, proglašenje DP-a je u klijeti "Zlatna lisica" cca 1,5 km od livade, na vrhu brijega s kojeg se vidi cijela dolina. Volio bih da svi koji imaju toliko vremena budu na ovom proglašenju, a ne da se nakon natjecanja brže-bolje spakiraju i odu doma. Danas mi sve to polako vuče na "obavezu" a ne na hobby. Možda sam malo nostalgičan ali meni su takve završne večere i proglašenja rezultata ostale u jako lijepom sjećanju još iz 80-tih kad smo svi ipak nalazili toliko vremena da se nakon natjecanja malo opustimo, napričamo i razveselimo. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |