| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
KRKA CUP 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
carbon |
| ||
Member | Kako smo čuli, od organizacije KRKA CUPA 2008 je poslije dugogodišnjeg rada u klubu odustao Damjan Žulić, a Upravni odbor Aerokluba Novo mjesto je samo iz njima poznatih razloga iz organizacionog odbora "skinuo" i sve druge dosadašnje organizatore. Nova kontaktna osoba je Janko Grošelj jn., a ostali podaci za KRKA CUP 2008 su na: http://events.fai.org/calendar_details.asp?id=4982&from=22&old= Carbon Edited by carbon 3/8/2008 22:07 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 23:07 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Hoče li sad Krka kup biti u Novom Mestu ili Ljubljani ? ( nemogu da vjerujem i dalje sam ubjeđen da se ovo šala) | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Rale - 4/8/2008 10:28 Mislim da je ovo veoma losa vest. Ovo takmicenje moze biti i vece i jace, ali to vise nikada nece biti "Krka kup" kakav smo svi voleli. Ekipa organizatora, na celu sa Damjanom, mu je davala poseban prepoznatljiv smek. Steta !!!!!! Rale Cviček,kestenje,druženje i takmičenje.... ----- Mića Tica | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 23:07 | ||
Črni |
| ||
Location: Čohi | <p>.</p> ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Mozda je u pitanju samo smena generacija. Stariji su radili i radili i mozda je doslo vreme da stvar prepuste mladjima. Sreca da ima mladjih. Kod nas u Srbiji nazalost nema te smene jer nemamo mladih koji ce dalje da vuku, pa moramo mi stariji. | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 23:08 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dobro poznajem Damjana i ipak mislim da se radi o sljedečem: Damjan je pun života i voli uživati. Na moru je već dugo pa se među velikim brojem mladih turistkinja podmladio . Da bi se sakrio pred ženom sakrio je pravi identitet i što je mogao drugo uraditi nego uzeti ime velikog modelara Janko Groselj i onaj prefiks "jn" da se zna da je mlađi i da još uvijek može nešto raditi. | ||
Borut |
| ||
Member Location: Novo mesto | Krka cup je bilo do sada takmicenje sa dusom i srcem nas starih organizatora, koji smo rodili to takmicenje, a sada ce biti samo Krka cup.... Neka zivi cvicek i kesten ) Borut | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Znaci borba za vlast, ko ce biti kalif umesto kalifa. Nemojte da i vi obolite od opasnog virusa iz Srbije da zbog gluposti, niko nisakim ne govori. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | boca55 - 4/8/2008 19:21 Znaci borba za vlast, ko ce biti kalif umesto kalifa. Nemojte da i vi obolite od opasnog virusa iz Srbije da zbog gluposti, niko nisakim ne govori. Ma nije to samo sindrom iz Srbije !!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Borut - 4/8/2008 19:06 Krka cup je bilo do sada takmicenje sa dusom i srcem nas starih organizatora, koji smo rodili to takmicenje, a sada ce biti samo Krka cup.... Neka zivi cvicek i kesten ) Borut Prvo sam ostao bez Memorijala Stojana Kranjca,(u smislu da ga nikad neću osvojit) a sad bez Krke. Sjećanja samo dolaze: moj prvi fly off na 9 minuta,bombekov rat sa cvičekom u kojem je nakon kratkog juriša završo kao Sava Kovačević,Cuclina prva pobjeda u svjetskom kupu,Moj zadnji FF fly off, demižon cvičeka koji sam odpeljao doma nakon svake krke... A jebalo mater, nema nam druge pa kad se Damjan vrazi s mora da odemo na jedne karmine u Gedže ili ne znam ni sam ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kako je Balašević rekao "Neki novi klinci" | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | boca55 - 4/8/2008 19:21 Znaci borba za vlast, ko ce biti kalif umesto kalifa. . potpisujem... neka si janko dela krka kup, ak neko drugi nema autorska prava na ime tekme... nek damjan i prijatelji naprave tekmu sedam dana posle, pa da vidimo ko bu na koju tekmu dolazio i di bu bilo više ljudi... mi na tu tekmu nismo dolazili radi svjetskog kupa, nego radi ekipe i organizacije... čisto sumnjam da janko i njegovi mogu ponoviti tu kvalitetu... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |