| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Svjetsko juniorsko prvenstvo F1-A,B,P Ukrajina Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://freeweb.siol.net/zulicbor/index.htm .Čestike T.Slokaru i ekipi | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Tu su rezultati nakon 7 turnusa. http://www.jwffc2008.com/news/ ----- nenad | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Sto se tice Slokara nije ni cudo , jer je u dlaku sa Rolandom.... Svaka mu ..... ----- | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Bravo Tomaž, ako je velika konkurencija svim seniorima u europi kak nebi bil tak dobar na svjetskom juniorskom. Svaka Čast!!!!! Andrija Edited by agolubic 30/7/2008 22:30 ----- Andy G Kum | ||
banjac |
| ||
Veteran | Fantji bravo - kada navrše 18 svaka im dala Tati Slokaru čestitke također jer da nije bilo njega (ne mislim biološki) nebi bilo Tomaža modelara A sad još dolazi F1B gdje je Tomaž još jači - go, go Tomaž banjac | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Svaka ti cast Tomaz,, zna se ko ti je trener...... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Rezultat za pamcenje slovenske ekipe i Tomaza. Iskrena cestitka! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Bravo Tomaž.. ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
banjac |
| ||
Veteran | E u PM. To ti je Free flight. U Bjelopolju u gumićima išao je violina i sada u prvom zaje... Ima još 5 pred njim. Ali izgleda da je vrijeme iz snova (za razliku kada smo mi bili tamo) i da punjenje do kraja nije frka. Možda se vrijeme preokrene i tada ima šansu. A da nije možda sa onim svojim ljepotanom od trenera išao slaviti drugo mjesto (a prešao je i 18 a i trener mu ima iskustva) i u prvom startu ujutro je bilo malo teže stajati a kamoli bacati banjac Banjac | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Trener mu je bas iskusan u "prackanju"... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
tomz |
| ||
Member | Evo javljam se iz ukrajine. Hvala svima za cestitke. Castim pice kad se vidimo. Danas je bilo vreme prilično zajebano. Samo pobjednik je bio pun od svih takmičara. Ono o treneru baš neznam... Privjet, zdes vsje horošo djevuske ocin krasive , tolko kusajem ploho. Scastlivo Tomaž | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Pridružujem se čestitkama | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Bravo dečki. kapa dolje ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Lovac |
| ||
Member Location: Zagreb (ex. Karlovac) | Sve čestitke ekipi i Tomažu. Ako se ne varam svojedobno je isto jedan slovenski junior bio viceprvak svijeta. Mislim da se zvao Terlep ili tako nekako Lovac | ||
ramiro_indoor |
| ||
Member Location: Argentina | Congratulation Tomaz about your second place in the world championship!! Many congratulations from the F1A fliers from Argentina. Ramiro from Argentina. Čestitamo Tomaz za drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu! Mnogi čestitam na ljude Argentina F1a. Ramiro de Argentina. Is that correct? | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |