| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Prodajem auto Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Prodajem | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | prodajem renault clio, 1991. godina, 1100 kubika, u dobrom stanju, POVOLJNO zainteresirani mi se mogu javiti na mob;; 095 8373 699 (0704_dubro_084.jpg) Attachments ---------------- 0704_dubro_084.jpg (78KB - 50 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Dajem ti dva lista balze, stari šerafciger, i potrganu A-1-icu! Ako može trampa! I daj poslikaj auto od napred! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a jesi otrovan... od napred se ne bi kužilo da je auto slikan u dubrovniku... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | A kužim sada, u Dubrovniku je sve skupo pa možda i autu naraste cijena (ipak je u Dubrovniku) | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | buki - 10/7/2008 09:38 A kužim sada, u Dubrovniku je sve skupo pa možda i autu naraste cijena (ipak je u Dubrovniku) Hm, a mozda je poanta da treba ici po njega u Dubrovnik...Eventualno slep sluzbom? | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | možda je htel reči da auto izdrži do dubrovnika da ne crkne ----- Andy G Kum | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Draž ,, nemaš problema !!ako je ostalo u Dubrovniku ,doču ja sa kamionom ,,natovarimo,, i iskipujemo !!! Ili kupcu ili negdje usput ,,,u Neretvu !!Samo da nas niko nevidi !!! ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | eto ko mi spušta cijenu... buki, soni i sabahudin... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | godište kao zdine, cijena sitnica,...., pa to je starije od Durnjeva Edited by darijo 11/7/2008 02:23 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | e, prijatelju, ta ti valja... godište ko durnjev, cijena tu negdje, a planira do dubrovnika... sad i sonji dolazi u obzir... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Joj kako sam ja svog GOLFA 2 uradio,,,,,,bit ce i slike,tek osprican,nove felge,,,mjuza, dva vufera od po 1500 W razvaljuje,,,,,,poceo se gepek krivit od mjuze... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Ja kak sam vidio auto cak mijenja boje , sve zavisi od situacije na putu. jel tako "kerki" ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Joj tebe, ti odmah sve govoris,to sam samo tebi pokazao............... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | koja firma je ovaj brushless 1500W kaj si reko? ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | PIONIR I KENWOOD ........ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |