| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
52 .OTVORENO PRVENSTVO BIH - Livno 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | 52. PRVENSTVO BOSNE I HERCEGOVINE 2. Datum: subota 26.07.2008 (F1A, F1B, F1C) i 3. Mjesto: LIVNO 4. Teren: 5. Uplata: 20 eur Za domace takmicare troskove takmicarske takse snose organizatori. 6. Organizatori: AK LIVNO, AK VISOKO i ZK MOSTAR 7. Kontakt osobe: AK Visoko: Kenan Jusufbasic, telefon: + 387 61 789 300 ZK Mostar: Soniboj Sabo, telefon: + 387 61 808 142 AK Livno: Stipe Krišto, telefon: + 387 63 332 031 8. Sudijski ziri: 2. Oton Sabo, BIH 10. Pravo ucesca: Svi takmičari sa vazecom sportskom dozvolom 11. Propozicije: za klasu A1: 12. Nagrade: u svim klasama
13. Prijave: Prijave slati e-mailom najkasnije do ponedeljka 21.07.2008 na: 14. Sudije: 15. Zalbe: Eventualne zalbe podnose se u pismenoj formi uz taksu od 30 eur. 16. Satnica: Petak, 25.07.2008
Subota, 26.07.2008 F1-A,B,C
Nedelja, 27.07.2008 F1-H i A1 17. Smjestaj: 18. Sluzbeni jezici: Bosanski, Hrvatski i Srpski. Dobrodosli u Livno! Edited by Tarik 11/6/2008 22:56 ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Ovo je za takmicare van BiH Open National Championship of BIH - Livno 2008 (FAI Open International – Non World Cup Event) 1. Class of Models: F1A, F1B, F1C 2. Date: 26/07/2008 3. Location (City): LIVNO (Country): BOSNIA AND HERZEGOVINA 4. Flying site: Livno field, 10 km to the West from the Livno city. Grass area 8x12 km. The same field where European (Livno 1984) and World Championships (Livno 1985) took place. 5. Entry Fee: € 20 6. Organisers: Aeroklubs of LIVNO, VISOKO and MOSTAR 7. Contact Person : Prof.dr. Mirsad Kapetanovic 8. Address: Cemalusa 1, 71000 SARAJEVO, Bosnia and Herzegovina Phone: + 387 61 194 987 Fax: + 387 32 738 209 Email: mkirce@bih.net.ba , 9. Jury: 1. Robert Lesko, CRO – president of the Jury (alternate Jury member for F1A: Darijo Jermol, CRO) 2. Oton Sabo, BIH 3. Mirko Bjelajac; BIH 10. Delegate of Aero Club of BIH: Vjenceslav Kukic, BIH 11. Participation: Competitors possessing FAI Sporting License valid for 2008. 12. Rules: According to the valid FAI Sporting Code 13. Awards: 3x3 cups (F1A, F1B, F1C) for individual results only Note: Domestic competitors and teams will be ranked and awarded additionaly by medals, diplomas and cups 14. Application: By e-mail before Monday, 21 July 2008 15. Time kipers: It is desirable that each participating Aeroclub (both domestic and foreign) enter one or more timekeepers. These timekeepers will be preferably used. Please indicate their names in your application. 16. Protest fee: € 30 2/2 17. Time schedule: Friday, 25 July 2008 Arrival, accomodation in the camping on the field, registration, practice. Saturday, 26 July 2008 07,30 – 08,30 Last minute entery fee and registration on the field. 08,30 – 09,00 Disposition of time kipers and starting places. 09,00 – 10,00 1. round 10,00 – 11,00 2. round 11,00 – 12,00 3. round 12,00 – 13,00 4. round 13,00 – 14,00 5. round 14,00 – 15,00 6. round 15,00 – 16,00 7. round Note: Maximum durations in each round 180 s. 17,00 – 17,10 1. fly-off 18,00 – 18,10 2. fly-off 18,30 Prize-giving on the field Note: Sheduled times of the fly-offs and price giving may be changed Suday, 27 July 2008 Reserve day. 18. Accomodation: Camping: on the Flying field - free. Hotel or other options: your own choice 19. Liabilities and insurance: Organisers shall in no event be liable for any damages, injury, direct or indirect losses, in whole or in part, both to the participants and/or the third persons. All participants and visitors must have their own insurance covering any accidents. 20. Official languages: Bosnian and English. Welcome to Livno! Edited by Tarik 12/6/2008 00:24 ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Tarik - 12/6/2008 00:21 Ovo je za takmicare van BiH ej bre,ja sad ovde nista ne razumem.Bolje shvatam ono za bih takmičare.Pozdrav. | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | to je ustvari isto , al eto sta je tu je... da se niko ne ljuti....... ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ima li šta za popiti i pojesti "u taksi" ?! | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ako dobro nisi procitao evo ti sad; "Za domace takmicare troskove takmicarske takse snose organizatori." ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | elmin-KERKO - 12/6/2008 16:08 Ako dobro nisi procitao evo ti sad; "Za domace takmicare troskove takmicarske takse snose organizatori." al se ista ne jede.Lepo čoek pito:"iml se šta pojest i popit u taksi?" Da ne bude ima al batina. | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Valjda ce biti,javit ce vam veceras Tarik.. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Ja nism organizator ja sam mini marketing prvenstva .... pitajte gospodu : Mirsada .. Soniboja i Kristu , gore u raspisu imate njihove mailove pa pitajte!!!! pozz ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | A JEL MOZEMO PRICATI NA SVA TRI JEZIKA ODJEDNOM?????? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ----- elmin-KERKO - 12/6/2008 16:19 Valjda ce biti,javit ce vam veceras Tarik.. Dobro momci,mogli bi se vi lagano prestati zajebavati sa jednim DP,om i ljudima koji se trude da sve prodje u najboljem redu,a dok vi ne dodjete i ne odete sa ledine ,,,ima posla i preko glave i to konkretnog pa i fizičkog !! Tarik - 12/6/2008 18:28 Ja nism organizator ja sam mini marketing prvenstva .... pitajte gospodu : Mirsada .. Soniboja i Kristu , gore u raspisu imate njihove mailove pa pitajte!!!! pozz a Tarika niko iz komisije nije ovlastio da ovdije stavi raspise i da bude mini marketing prvenstva (glasnogovornik) pa ako se i samoproglasio ,trbao bi znati i odgovore na pitanja, a ne poslje:::pitajte gospodu ,,,, roby - 13/6/2008 12:35 A JEL MOZEMO PRICATI NA SVA TRI JEZIKA ODJEDNOM?????? Možemo Robert !! ali daj prvo nauči još ona dva !! A najbolje te nauči tata,,em je stari modelar em odlično govori sva tri !! Pa nismo da djaba stavili u Žiri !! ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | vidim ja da se mi odlicno razumijemo | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | citiram "a Tarika niko iz komisije nije ovlastio da ovdije stavi raspise i da bude mini marketing prvenstva (glasnogovornik) pa ako se i samoproglasio ,trbao bi znati i odgovore na pitanja, a ne poslje:::pitajte gospodu ,,,," ako ikom smeta ovaj raspis za DP slobodno neka zamoli admnistratora da izbrise. a ja nisam sam sebe proglasio ......dragi sony....... vec sam prije pisanja pitao'' jednog ''organizatora... i miislim da je ispravno sto sam napisao ovo gore u ranijoj poruci.... ' pitajte gosp.organizatore'... ja licno zelim da u livnu bude sto vise takmicara ..... pa sam raspis staviio i ranije ne samo na ovaj forum nego i ostale web stranice pozz ----- | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Dobro momci,mogli bi se vi lagano prestati zajebavati sa jednim DP,om i ljudima koji se trude da sve prodje u najboljem redu,a dok vi ne dodjete i ne odete sa ledine ,,,ima posla i preko glave i to konkretnog pa i fizičkog !! e sony cuj da se prestanemo z......... ,, pa ko ce ove godine org DP ,,,pa naravno da cu i ja\sudjelovati u organzaciji kao sto sam i dosada...... i ja licno znam da ima posla, nemoras bar meni to govoriti pozzz ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Upravu si Tarik,i ja stojim na raspolaganju oko pomoci organizovanja DP mislim i prije sam pomagao.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |