| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3J Memorijal Dragutina Novaka Moderators: Dubravko Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Prijave i raspis na www.aeromodelarstvo.net LP, Sasa | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Postoji mogućnost da će se natjecanje odgoditi jer livada neće biti pokošena ovaj vikend zbog obilne kiše. Postoji i alternativna livada na kojoj bi se mogla napraviti tekma ali lokacija nije baš idealna. Konfiguracija terena omogućava padinsko jedrenje na šumi i obližnjem brdu pa bi moglo biti problema oko definiranja sigurnosne zone. Ukoliko se tekma neće moći održati morati ćemo dogovoriti zamjenski termin, vjerojatno krajem godine Konačna odluka o tekmi biti će stavljena na forum u srijedu. LP, Saša | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Jučer sam pregledao livade i nažalost tekmu ćemo ipak odgoditi. Zamjenski termin ćemo dogovorno utvrditi. LP, Saša | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | S obzirom da se vecina vratila sa godisnjeg dosao je trenutak da se dogovorimo oko novog termina za nasu tekmu. Predlazem novi termin za 13.09.2008. pa molim zainteresirane da se izjasne da li im to odgovara ili ne. LP, Sasa | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | U isto vrijeme je Siscia cup, a kako nitko od jotičara ne leti FF mislim da to nebi trebao biti problem. Ja sam za ZA. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Kako je za nedjelju 14.9. bilo planirano seljenje termina za F3K Diamond kup (radi državnog), trebalo bi i to biti uzeti u obzir. Kako ima sve manje F3K domačih takmičara, a sad sam čuo da su još neki ostali bez modela, upitna je i naša tekma. Ako bude manje od 5 takmičara, nećemo održati tekmu, mislim da nema smisla. Molim da se i po tom pitanju izjasnite Sori Saša na upadu | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Problem je moguć samo ako postoji netko tko leti obje kategorije pa se našao u dilemi na kojoj tekmi sudjelovati. Ako postoji netko tko bi se našao oštećenim mojim prijedlogom neka se javi na forum pa ćemo tražiti drugi termin. LP, Saša | ||
huco |
| ||
Veteran | Nama ovaj termin neodgovara Pozdrav | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Nakon telefoniranja i mailanja sa zainteresiranima uspjeli smo se dogovoriti i idemo sa predloženim terminom. U prilogu je raspis za tekmu. Ručak nismo predvidjeli ali ćemo osigurati sendviče i sokove. Proglašenje će biti na livadi. LP, Saša Attachments ---------------- 9.Memorijal Dragutina Novaka2008.doc (62KB - 88 downloads) | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Ne budite lijeni i šaljite prijave. Nemorate čekati bas zadnji dan. Usput, dogovorili smo grah sa kobasom koji će biti spreman za 13 sati. LP, Sasa | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | specinar - 8/9/2008 11:46 Ne budite lijeni i šaljite prijave. Nemorate čekati bas zadnji dan. Usput, dogovorili smo grah sa kobasom koji će biti spreman za 13 sati. LP, Sasa Damir Kosir K 35 MHz (bilo koji, samo da ne mijenjam) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Damir |
| ||
Member Location: Velika Gorica | D. Kmoch 82, 53 ----- Damir Kmoch | ||
NiX@ |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Nikola Franćič 77 , 80 Edited by NiX@ 8/9/2008 18:14 | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Igor Pongrac 75, 78 Marijan Balaško 61 ----- Igor | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Sto se ceka? Samo 10 prijavljenih Nemojte da moram sam pojesti grah LP, Sasa | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |