| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Memorijal Izet Kurtalic 2008 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Kad je tu vec i ,,Mostar kup,, evo i MEMO Izet Kurtalic.. a lista prijavljenih na stranici aerokluba: http://www.aeroklub-izet-kurtalic.ba/
. Edited by Tarik 23/5/2008 11:34 ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Stizu prijave i polako se popunjava lista.... Edited by elmin-KERKO 27/5/2008 23:06 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | .. ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | odmah podpisujem da ponovim rezultat od prošle godine | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dobro je bilo prosle godine pogotovo flay off. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | darijo - 13/7/2008 14:29 odmah podpisujem da ponovim rezultat od prošle godine Manemoj,a jel da ponovo idemo u brdo po tvoj model posle probe.Ne dolaziš u obzir.Namesti bolje ovaj put tajmer za probu i nemoj da ispumpaš u fly-Offu. ----- Mića Tica | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | darijo - 13/7/2008 14:29 odmah podpisujem da ponovim rezultat od prošle godine Bit ce cupavo ----- | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Vrijeme za Petrovac ce biti idealno.... ----- | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Registrovani takmicari: http://www.aeroklub-izet-kurtalic.ba/memorial_competitors_26_en.htm... ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Nemoj zaboravit stavit Rolanda ... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Vrijeme http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuwea... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Nadam se da bude vrijeme poslužilo i pomazilo nas koje volimo mirno vrijeme! Vidimo se sutra ujutro | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sad sam trebao spavati , ali neide san nikako . U 02 sata se nalazim sa Butkovićem u klubu , sa Bombekom se nalazimo na graničnom prelazu oko 04 jer dolazi sa mora i pravac Bosanski Petrovac . Ležao sam i razmišljao samo o jednoj stvari :ko če nas dole dočekati i kako če biti. Znam da su Visočaci uvijek bili dobri domačini i organizatori, ali jednostavno neznam da li iko može onako glasno iz srca , podigavši jednu ruku u zrak , a drugu prama nama da se pozdravi reći "dobro nam došli" kao što je to mogao pokojni Keno. Neznam da li će na toj tekmi ikada biti isto ili bar slično ,jer su neki ljudi i u poslu i srcu nezamjenljivi. Edited by darijo 8/8/2008 23:10 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Upravo tako Darijo,vrijeme kako god da bude jedino velika razlika će biti praznina bez Kene,takvih zanesenjaka i i modelarskih fanatika se rijetko susreće!Puno bih mogao primjera iznijeti da bih to potkrijepio,a posebno momci iz njegovog kluba koji su puno više bili s njim,a on je stvarno za njih sve ,klub i modelarstvo učinio jako puno što će vrijeme tek pokazati! I ja evo ne spavam ali je meni barem blizu Medeno polje (30 min),a živim tik pored stadiona na kojem traje koncert Dine Merlina i rulja se dere kao da nema pljuska vani!Pjeva on "Supermen",a ja se pitam ko će biti sutra Supermen od nas takmićara po vremenu koje će najvjerovatnije biti "poteško" !!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Rezultati (Omi) F1A (20 natjecatelja) 1. Butković Marko 2. Hađihajdarević Haris 3. Bagari Boštjan 7. Bombek Igor 10. Hrastovec Krešimir F1B (13 natjecatelja) 1. Kolić Ivan 2. Markušić Boris 3. Jusufbašić Haris 4. Grepl Željko F1C (3 natjecatelja) 1. Jermol Darijo 2. Jusufbašić Asim 3. Mazalica Rade ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |