| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3J Bulgaria Cup Moderators: Dubravko Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Tko sve ide od nasih? Primoz i ja krecemo u cetvrtak ujutro. LP, Sasa | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Izasla je lista prijavljenih. Prijavljeno je 40 natjecatelja iz Turske, Bugarske,Hrvatske,Slovenije,Njemacke i Engleske. http://www.f3j-bulgaria.hit.bg/ LP, Sasa | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Eto, prihvatilo Kmocha i mene. Upravo sam od Sotira dobio mail: "OK Damir x2". Dakle, ukupno 42 prijavljena. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Eto malo vijesti s prvoga dana natjecanja (javio Dlaka SMS-om): Nakon 5. turnusa: 1. Arijan 6. Dlaka 7. Saša 16. Huco 19. Šika Veli da je vrijeme najsličnije finalu (ovogodišnje) Trešnjevke, ali je vjetar pod 85 do 95 stupnjeva u odnosu na start. Saša i Dlaka trebaju napuniti još zadnjeg pa bi trebali ući u finale (ide najboljih 8). Pretpostavljam da je Arijan već sada siguran. ----- Dubravko | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | sretno sutra svim našim jotičarima i nadam se da će tata odšlepati sve u finale:-) | ||
Damir |
| ||
Member Location: Velika Gorica | Najfriškije vijesti iz Bugarske. Konačni poredak: 1. Rižner 2. S. Feigl 3. Arijan 4. Saša 8. Dlaka Čestitke svim našima!!! ----- Damir Kmoch | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Eto i najfriškijih vijesti. Tekma je završila. Sva trojica naših kandidata od jučer su ušla u finale. Na kraju: 1. Rižner 2. Feigl Sebastian 3. Arijan 4. Saša 8. Dlaka 16. Huco 22. Šika Čestitke svima, a posebno Arijanu i sretan povratak doma. ----- Dubravko | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | glavno da se čuje dobar glas ----- Dubravko | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Čestitam Arijanu, Saši i Dlaki..bravo naši.. malo nas je al nas ima.. :-) Primož - samo tako i dalje!!! | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Hvala za čestitke.Ja sam sretno stigao, a nadam se i ostali. Kad dođem k sebi napisat cu kako nam je bilo. LP, Sasa | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Pozdrav i od Mirka i mene. Kad se naspavam slijedi par slikica i kratki raport. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čestitamo "brvacima" Pa imati trojicu u finalu je mrak ! | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Pridružujem se čestitkama, bravo naši Imali li negdje rezultata? ----- Pozdrav Mimi | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Malo fotki: (livada.jpg) (start.jpg) (joticarska elita.jpg) (najjuniori.jpg) (finaluzeri.jpg) (finalvineri.jpg) (svi ostali.jpg) (jos malo ostalih.jpg) Attachments ---------------- livada.jpg (44KB - 50 downloads) start.jpg (65KB - 59 downloads) joticarska elita.jpg (78KB - 60 downloads) najjuniori.jpg (69KB - 64 downloads) finaluzeri.jpg (61KB - 58 downloads) finalvineri.jpg (127KB - 59 downloads) svi ostali.jpg (59KB - 49 downloads) jos malo ostalih.jpg (62KB - 51 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | i još koja fotka van tekme: (punjena pljeskavica 550 grama.jpg) (fino mrak obozavam.jpg) (zanimljivo.jpg) (Mirko u Sofiji.jpg) (zlatna kupola.jpg) Attachments ---------------- punjena pljeskavica 550 grama.jpg (88KB - 60 downloads) fino mrak obozavam.jpg (83KB - 57 downloads) zanimljivo.jpg (90KB - 55 downloads) Mirko u Sofiji.jpg (97KB - 55 downloads) zlatna kupola.jpg (53KB - 60 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |