| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
3. Kup Koprivnice -raspis Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Raspis je u prilogu..
molim admina da stavi na početnu stranicu modul za prijave Edited by fly 13/4/2008 20:05 Attachments ---------------- poziv na natjecanje_Kup Koprivnice_.pdf (57KB - 151 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | OČE BIT TERMIKE???? ----- Sky is not the limit | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ma biće, al vidit ćemo na kojim mjestima.. | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | sam oda nebu kiše ----- Andy G Kum | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave su na http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=45
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Davor_kc |
| ||
Member Location: Koprivnica | Dragi prijatelji modelari i svi ostali, eto sin je u nedostatku mog vremena postavio raspis na net. Bilo bi nam svima skupa u Koprivnici da se odazovete u sto vecem broju i povedete po kojeg suca.. Pozdrav i vidimo se u Kc. | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | evo tekma je odrađena 1. Josip Sacher - MAK Trešnjevka 2. Andrija Sacher - MAK Trešnjevka 3. Marijan Balaško - MAK Trešnjevka ----- Andy G Kum | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | čestitke mladim majstorima, može li kompletni rezultati? excel il slično... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | to če objavit Davor ili Luka ----- Andy G Kum | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čestitke ekipi iz Trešnjevke! ----- nenad | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Žao mi je kaj nisam mogo doć, čestitam svim mojima na rezultatima! ----- Sky is not the limit | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čestitke Sacherima i AK Trešnjevci-pomeli konkurenciju lijepo je imati prva tri. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | buki - 28/4/2008 07:58 Čestitke Sacherima i AK Trešnjevci-pomeli konkurenciju lijepo je imati prva tri. Nije da su prva 3, nego prvih 6 iz MAK-a
stavim ja kasnije cjele rezultate.. | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Ja ću čestitati svim mladim modelarima koji su se jučer hrabro borili sa neugodno jakim vjetrom i gustišem nasada uljane repice u kojem je još uvijek oko 10 dobrih nepronađenih modela. Mislim da su upravo ti teški terenski uvjeti dali malu prednost pobjedniku koji je imao elektronski sustav lokacije odletjelog modela i mogao ga je vrlo brzo i precizno pronači u gustišu. I žao mi je Balaška koji je napravio zaista najbolji model u našem klubu, ali nakon prvog starta više ga nismo vidjeli.. Usput zahvaljujem se organizatoru na iskazanom trudu i želimo doći i na IV. Kup dogodine... Prilažem i nekoliko slikica da vidite kako su izgledali takmičari nakon borbe sa vjetrom i gustišem ! LP,Damir Edited by Diogen 28/4/2008 11:36 (repica_do_horizonta.jpg) (repica_na_hlacama.jpg) (repica_na_hlaaaama.jpg) (repicari.jpg) (gazda.jpg) Attachments ---------------- repica_do_horizonta.jpg (101KB - 20 downloads) repica_na_hlacama.jpg (54KB - 18 downloads) repica_na_hlaaaama.jpg (59KB - 16 downloads) repicari.jpg (65KB - 15 downloads) gazda.jpg (46KB - 18 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
veličkov |
| ||
Member | Nije me bilo no ponosim se Trešnjevačkim mališankama i mališanima. Čestitke prvoplasiranima. Posebno priznanje Marijanu na osvojena 3 lončića u ovom vikendu. M.Veličkov | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |