| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Još jedan tata Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Buki, čestitamo, postali ste majka. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Čestitke i s moje strane.. ----- Andy G Kum | ||
banjac |
| ||
Veteran | Butkoviću, čestitam - jel ko u svakog pravog modelara cura ili su ćizme bile u igri | ||
banjac |
| ||
Veteran | Butkoviću, čestitam - jel ko u svakog pravog modelara cura ili su ćizme bile u igri | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Čestitke ! Presvlaćenje Icarex-om je odlićna vježba za presvlaćenje Pampersom.... :-) :-) D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | CESTITKE !!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
dfurdi |
| ||
Regular Location: Zadar | Čestitam Buki! Propisno proslavi, a onda se naspavaj, vjeruju mi! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Čestitam | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | banjac - 5/4/2008 21:27 Butkoviću, čestitam - jel ko u svakog pravog modelara cura ili su ćizme bile u igri Onda smo Dario i ja modelari na kvadrat !!! Ćestitke i od mene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Buki iskrene cestitke a bebi i mami puna zdravlja !!!!! | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | ISKRENE CESTITKE TE PUNO ZDRAVLJA! ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Jedna domaća čestitka "DAJ BOG MAMI I BEBI PUNO ZDRAVLJA A TATI PRAVU PAMET" Pozdrav Marinko
Edited by Marinko 6/4/2008 08:45 | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Cestitam majstore!!Sve najbolje famili Butkovic!!! ----- Efteling | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | sve mi je to nekak čudno... svadba pred tri mjeseca i već dete... jesi ti zec u horoskopu? Marti/Aprilki sve najljepše u životu!! imajte se dobro! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Puno zdravlja bebi i mami kao i tebi Marko. (ideš li u Slovačku ?) | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |