| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1A djelovi modela od Haraze Vitalya Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Napokon su stigli djelovi modela od Haraze. Prvi dojmovi su odlični, krila su baš modelarski napravljena, stigla su ultra velika i mala krila (vidljivo na nekim detaljima kao što su pojačanja itd) Što se tiče mehanike, kuka je jako interesantna jer se da pomicati naprijed nazad u odnosu na težište modela. Bunt mehanizam je standardan ruski ili ti ukrajinski. Sve u svemu jako zadovoljan Kad poslikamo bumo malo dali i slikice uskoro tak da znate kaj vas čeka ako naručujete. | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Buki ,kad će reglaža novopristiglih modela?Kako je prošao transport,nema li kakvih oštećenja u tumbanju od Rusije do tebe ?? | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | DE nam kazi dali ima sajt da malo pogledamo to. | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://www.wings.pl.ua/ | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | znam taj sajt.Prilicno sve lepo izgleda a i cene su izuzetno pristupačne.Na koji način je naručeno,plaćeno,kad.Koliko dugo st čekali? Hvala.Igore,dolazis na srem kup? | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Tica - 20/3/2008 17:36 Naručiš ono što želiš,i on ti to napravi.Plačaš na njegov bankovni račun,a što se tiče čekanja ,čeka se par mjeseci jer je izgleda pretrpan narudžbama.Što se tiče Srem kupa,planiram ići na to natjecanje. znam taj sajt.Prilicno sve lepo izgleda a i cene su izuzetno pristupačne.Na koji način je naručeno,plaćeno,kad.Koliko dugo st čekali? Hvala.Igore,dolazis na srem kup? | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | buki - 20/3/2008 15:14 Napokon su stigli djelovi modela od Haraze. Prvi dojmovi su odlični, krila su baš modelarski napravljena, stigla su ultra velika i mala krila (vidljivo na nekim detaljima kao što su pojačanja itd) Što se tiče mehanike, kuka je jako interesantna jer se da pomicati naprijed nazad u odnosu na težište modela. Bunt mehanizam je standardan ruski ili ti ukrajinski. Sve u svemu jako zadovoljan Kad poslikamo bumo malo dali i slikice uskoro tak da znate kaj vas čeka ako naručujete. Miolim te daj poslikaj malo detalje.Trup,unutrašnjost,to oko kuke i bant mehanizam da vidimo kako je to odradjeno.Hvala | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ima nešto pod "moja ergela f1a"str.3. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Slike budu uskoro kroz dan dva. Put od Ukraine do nas je kasnio cca 2 mjeseca(naručeno tokom 10mj.2007- rekao je da će biti gotovo početkom 1mj.2008 i odmah šalje-ali je kasnio cca 2 mjeseca) jer koliko smo skužili Haraza ima posla ko u priči. Oštečenja na dijelovima nema osim na jednom centroplanu, krajnje rebro malo se odvojilo od carbona, ostalo sve ok. Igore- horzić je čitav i ok. Frajer je napravio kutiju za transport do jaja i bogme i zapakirao sve djelove u najlon i one zračne folije! Igor je dobio prije dva modela od Haraze i jedino kaj bi ja doradio su sajlice u trupu sve ostalo odlično. Naručeno je putem maila, frajer ti potvrdi naruđbu, javi ti kada je poslao, ti dobiješ paket ako si zadovoljan plačaš ako nisi šalješ paket nazad i plačaš samo poštarinu cca 25 dolara. Malo su me zadavili na carini ali sam uspio malo izmuljati i sve prošlo ok Edited by buki 20/3/2008 20:26 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ajde, nek je sve sretno završilo | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | buki - 20/3/2008 20:21 Igor je dobio prije dva modela od Haraze i jedino kaj bi ja doradio su sajlice u trupu sve ostalo odlično. Kaj ne valja sa sajlicam? Koji je način plačanja? ----- Andy G Kum | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | agolubic - 20/3/2008 22:53 buki - 20/3/2008 20:21 Igor je dobio prije dva modela od Haraze i jedino kaj bi ja doradio su sajlice u trupu sve ostalo odlično. Kaj ne valja sa sajlicam? Koji je način plačanja? Sajlice su čelične 0.4mm a ne pletene, sajlica za DT je pola čelična a pola flaks- po meni katastrofa! Način plačanja preko banke, ja baš čekam da mi pošalje svoje podatke o banci itd i onda idem u svoju banku uplatiti. | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Eto nekih slika (Transportna kutija.JPG) (Kuke 1.JPG) (Kuke 2.JPG) (Kuke 3.JPG) (Profili.JPG) (Detalji spojeva.JPG) (SlooÅena krila 1.JPG) (SlooÅena krila 2.JPG) (ZavrrÅeci uuÅka.JPG) (Zamotana krila.JPG) Attachments ---------------- Transportna kutija.JPG (135KB - 30 downloads) Kuke 1.JPG (108KB - 29 downloads) Kuke 2.JPG (119KB - 23 downloads) Kuke 3.JPG (115KB - 26 downloads) Profili.JPG (126KB - 25 downloads) Detalji spojeva.JPG (135KB - 24 downloads) SlooÅena krila 1.JPG (119KB - 25 downloads) SlooÅena krila 2.JPG (134KB - 22 downloads) ZavrrÅeci uuÅka.JPG (139KB - 26 downloads) Zamotana krila.JPG (146KB - 34 downloads) | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | kolko koštaju kuke? | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Cjenik u prilogu Attachments ---------------- Cjenik modela F1A.doc (92KB - 211 downloads) | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |