| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
City Cup of Lučenec 2008 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Raspis je stigao u HZS.
(Lucenec2008.jpg) (Novohrad.jpg) Attachments ---------------- Lucenec2008.jpg (156KB - 41 downloads) Novohrad.jpg (141KB - 29 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Za one koji neznaju ta tekma je dobra prilika jer je u subotu jedan WC a u nedjelju drugi WC, znači jedan vikend dvije tekme | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Šteta kaj se nas tiče, imamo neodgodivih obaveza (krizma) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Šteta | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Tko ide od naših? | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | h.kreso - 21/3/2008 08:50 Tko ide od naših? Zaprešić valjda petorica ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Obvezno koljenica u Mađarskoj | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Igor - 27/3/2008 21:54 Obvezno koljenica u Mađarskoj Vi na koljenicu ,,ja na Madjaricu !!! A poslje ču na koljenicu !! ----- | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Nema više koljenice.. osim ako ne silazimo s autoputa. Čini mi se da je sad autoput skroz ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Leki - 27/3/2008 22:24 Nema više koljenice.. osim ako ne silazimo s autoputa. Čini mi se da je sad autoput skroz Uoooo,brate..... Će da siljazimo sa autoput...... | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | će da siljazimo bratko ,da jedemo i jebemo,kako god okreneš će da ljižemo koljenice !!! (koljenica.jpg) Attachments ---------------- koljenica.jpg (1KB - 33 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Mali podsjetnik na 2007.god. (P2240019.jpg) Attachments ---------------- P2240019.jpg (57KB - 31 downloads) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ohoo ,ima tu i "koljenica " !! A zna li neko gdje se vidi --spisak prijavljenih za ove 2 tekme ?? ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ne vidi se nigdje.Vidječeš nas kad dođeš na ledinu | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |