| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
novi proizvodi za FF na tržištu Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
banjac |
| ||
Veteran | vidi na http://www.ffelectronics.com antena mi se čini više nego OK | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Kako narucit ove baterije "tanke" ???? i koliko kostaju??? POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Na kaj si mislio? Ja koristim nekaj od toga. | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Pa trebaju mi "iglicaste" baterije!! Ali kako narucit?? I kolika je cjena 1kom. ??? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Pa imal cijene | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma valjda nisu velike !!! Meni samo baterije trebaju.... POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Črni |
| ||
Location: Čohi | Pri Holandcu Pim Ryoiterju (al kakor se že napiše) so 1bat 1 evro doiš po 2 v kompletu. ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Znal iko kako se narucuje preko ovog sajta ???? POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
banjac |
| ||
Veteran | gore vidi contact i pošalji Ginu mail - to je to a onda on tebi gdje i kako platiti banjac | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Pozdrav, ja sam kontaktirao i evo sta sam kao odgovor dobio: website: http://www.ffelectronics.com – email:info@ffelectronics.com – phone (+39)3331399104 PRICELIST APR 2008 Sidus TIMERS • Sidus STARTER KIT ................................... € 450.00 includes o 6-function mechanical assembly + precision micro servo o Timer control board + plugs + pushbutton + LiPo pack o Programmer + LiPo pack o Micro LiPo 12Vdc charger-balancer • Sidus F1C TIMER ................................... € 350.00 includes o 6-function mechanical assembly + precision micro servo o Timer control board + plugs + pushbutton o LiPo pack • Sidus PROGRAMMER + LiPo pack ................................... € 120.00 Sidus SPARES • Timer LiPo pack ................................... € 20.00 • Programmer LiPo pack ................................... € 20.00 • Micro LiPo 12Vdc charger-balancer ................................... € 50.00 V3 TRACKERS • 1 x V3 tracker (including 1 pack of 6 batteries) ………………..……… € 80.00 • 2 x V3 trackers (including 1 pack of 6 batteries) ….…………………… € 150.00 Tracking ANTENNAS • HB9E foldable directional antenna ………….……………. € 45.00 Tracker BATTERIES • A312 Zinc-Air batteries (for V3 trackers) - pack of 6 ………….…… € 5.00 • BR435 Lithium batteries (for V1 trackers) - pack of 2 ……….…….. € 2.50 • CR1225 Lithium batteries (for V2 trackers) - pack of 5 ……….…… € 5.00 Discounts for multiple orders from individuals or groups available. Just ask for an offer by providing the number of items required. SHIPPING Shipping worldwide by Air mail (Post service - registered) ………………………. € 10,00 Other shipping methods to be agreed. PAYMENT transfer on info@ffelectronics.com is recommended. Other payment methods to be agreed. | ||
Lovac |
| ||
Member Location: Zagreb (ex. Karlovac) | elmin-KERKO - 18/3/2008 22:27 Ma valjda nisu velike !!! Meni samo baterije trebaju.... POZDRAV Igličaste baterije su za plovke za pecanje i možeš ih za kupiti u skoro svakoj trgovini ribičkog pribora. Bok | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A joj Kerko ,,pa daju li ti šta u tom Visokom ?? ----- | ||
Črni |
| ||
Location: Čohi | Antena pa je zelo draga! 45evra! Jas sem jo dobil za 25-30evra. ----- Moj tič pa najbolš leti... | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:21 | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | sony - 22/3/2008 13:11 A joj Kerko ,,pa daju li ti šta u tom Visokom ?? Nestalo jos smo na rezervi | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |