| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Serijska proizvodnja sobnih modela u AK Visoko Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | ovo je prava proizvodnja (Image024.jpg) (Image023.jpg) (Image019.jpg) (Image025.jpg) (Image027.jpg) (Image020.jpg) (Image089.jpg) Attachments ---------------- Image024.jpg (24KB - 58 downloads) Image023.jpg (25KB - 45 downloads) Image019.jpg (24KB - 52 downloads) Image025.jpg (23KB - 60 downloads) Image027.jpg (25KB - 50 downloads) Image020.jpg (26KB - 51 downloads) Image089.jpg (15KB - 50 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eh kad se sjetim toga.Po 12 sati na dan se radilo,Tarik i ja!! Dobro je bilo!!! al et sto je tu je... POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Dobra stara vremena | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | isuse pa to treba napravit... Odkud vam tolko volje za to? I čemu tolko toga? ----- Andy G Kum | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Uffff ! Vratili ste mi sjećanja iz petog osnovne ... najteže mi je bilo pronaći one Pirelli gumice za motor. Svaka čast majstori ! ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Sta ces takva vremena (Image059.jpg) (Image060.jpg) (Image039.jpg) Attachments ---------------- Image059.jpg (23KB - 56 downloads) Image060.jpg (24KB - 47 downloads) Image039.jpg (26KB - 49 downloads) | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Tarik svaka vam čast ! | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Jeste li to presvukli sa onim 'trafo papirom' ? Ja razmišljam napraviti jednu Pruknerovu 'Lastu' ili onaj Kmochov model... iako bi danas rađe presvukao sa mylarom da moji klinci vide i tu 3,14zdariju kada ti u malo većoj učionici leti po 2 minute. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Nismo,, presvlacili sa trafo papirom nego smo u nasli ultra tanku kesu koja je malo teza od mikrofilma ,, lijepi se Neostikom a jeftina,, par KMova i dodje 300 sobnjaka | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma presvlacili smo obicnim tankim najlonom.-kesom!! Ali ne onaj za hranu...A plan je bio "LASTA" dobar plan!! POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tarik imas prednost!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Evo, moja Lasta iz 75', 3.40 osobni rekord. Da li još uvijek elisu moćite i sušite oko boce ? (lasta_75.jpg) Attachments ---------------- lasta_75.jpg (27KB - 51 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Diogen - 17/3/2008 21:55 Uffff ! Vratili ste mi sjećanja iz petog osnovne ... najteže mi je bilo pronaći one Pirelli gumice za motor. Svaka čast majstori ! danas bi ti još teže bilo pronaći PIRELLI gumice... al ima kod mene nešto i to možda baš kapetanove... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Mi jos uvjek mocimo elicu oko flase,, a koristimo obicne gumice od gumenjaka F1B. Bolji modeli lete i po 6 minuta Edited by Tarik 18/3/2008 08:45 | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Sad u subotu tekma u Zenici 22.03 pa malo se spremam | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |