| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FAI.kalendar 2008-slobodni let Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://events.fai.org/calendar.asp?id=22 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Kalendar free flight za 2009 sezonu na sajtu http://www.iag.uni-stuttgart.de/people/thorsten.lutz/thermiksense/t... Preuzeto sa http://solair.eunet.yu/~raletic/ Edited by elmin-KERKO 22/12/2008 13:57 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 30/7/2010 08:58 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Rale - 22/12/2008 15:34 Zvanicni FAI kalendar za free flight je danas objavljen na FAI stranicama : http://events.fai.org/calendar.asp?id=22 Pozz Ja kako na ovom sajtu vidim to jest da nema MOSTAR CUP a na onom gore je bio ili mi se cini...... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | hej, koji je to dan? meni ispada utorak i srijeda... 14/07/2009 15/07/2009 2009 Memorijal Izet Kurtalic Bosanski Petrovac (Bosnia and Herzegovina) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ma racunaj vikend,sigurno je greska do fai-a. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Negovorite u ima FAIA niti organizatora.Mislim da nije greška jer je to dva dana prije memorijala Kmocha. Vama se čini glupo , ali ljudi koji dolaze iz Amerike, Australije ,Kine i ostalih udaljenih zemalja su presretni da u četiri dana imaju dva WC na udaljenosti od 50 km. Razmišljajte prije nego pišete komentare Edited by darijo 23/12/2008 00:25 | ||
ramiro_indoor |
| ||
Member Location: Argentina | I'm from Argentina and for me, it will be wonderfull to be in Hungary (Vörös Jenö Memorial Contest) , Bosnia and Herzegovina and the world cup of Croacia (7th Mem. Vilima Kmocha ) in two weeks, if there are more competitions, I'm going to try to be there. My trip will be to long from my country and very expensive and if I can, I will try to participate in more world cup. ----- Ramiro ... www.f1a-glider.blogspot.com | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | darijo - 23/12/2008 00:23 Negovorite u ima FAIA niti organizatora.Mislim da nije greška jer je to dva dana prije memorijala Kmocha. Vama se čini glupo , ali ljudi koji dolaze iz Amerike, Australije ,Kine i ostalih udaljenih zemalja su presretni da u četiri dana imaju dva WC na udaljenosti od 50 km. Razmišljajte prije nego pišete komentare Bez želje da pokrenem lavinu raznih komentara i primjedbi pala mi je na pamet jedna stvar. Dali moraju te dvije tekme biti 50 km udaljene. Postoji vjerojatno način da je jedina distanca među njima ta dva dana. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Darijo,nisam rekao bez razloga da mislim da je greska da tekma pada u sred sedmice,jer sam iste greske nalazio u FAI kalendaru za 2007/8 god pa su vrlo brzo ispravljene.Meni je svejedno,ja sam ionako na godisnjem do kraja svjetskog prv,ali je nezgodno zbog modelara koji mozda nemogu zbog posla. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | znam da su griješili u datumima. Ja bih volio da ostane takav kakav je iz više razloga. Prvi je taj da bi trebao doći veliki broj ljudi. Svi koji dolaze na Svjetsko u Korenicu doči će i na Kmocha i Kurtaliča. Nadam se da će vikend iza biti i Mostar kup. Pogledaj da u Americi, Australiji, Novom Zelandu, Japanu, Kini,..., itd imaju po jedno ili niti jedno natjecanje kroz godinu. Vjerujem da će onda svi doći na ta natjecanja , kao jednu seriju. To mi je drago iz jednog jedinog razloga , jer bi to trebalo predstavljati revoluciju, bar za ovu godinu, u poretku Svjetskog kupa. Mislim da bi na ta tri natjecanja trebao doći veliki broj modelara. Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa.A tako je i u A2 i gumenjacima. Ko pobijedi na tekmi u rusiji i još jednoj prosječnoj, pobjednik je kupa. Mislim da će zbog broja ljudi koji dolaze na Svjetsko, serija ovih tekmi odlučiti po prvi put, realno ko će biti pobjednik i u F1A, B, C u svjetskom kupu Edited by darijo 23/12/2008 11:30 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dražen - 22/12/2008 22:33 hej, koji je to dan? meni ispada utorak i srijeda... 14/07/2009 15/07/2009 2009 Memorijal Izet Kurtalic Bosanski Petrovac (Bosnia and Herzegovina) Jest jest,,i onda poslije toga idemo za HR..na SP.......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | To je skoro 4-5 tekmi sa svjetskim za redom.Bice zestoko.Idem odmah u kafanu na kondicione pripreme! | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | roby - 23/12/2008 15:19 To je skoro 4-5 tekmi sa svjetskim za redom.Bice zestoko.Idem odmah u kafanu na kondicione pripreme! A valja ce to odraditi da se ne izgube, ne slome modeli i opet sta da se osvoji............ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ljudi,da pojasnimo nešto,u Bihaću organizujemo non-WC "Una cup 2009" 11 i 12 07. na Medenom polju pa je to razlog ovakvih termina koji "liče" na toBože pogrešku FAI-a ili organizatora!Naime,prvi put u istoriji aeromodelarstva u suradnji više klubova i zemalja,a u ozračju SP u Korenici,organizira se ovakav jedan "niz" tekmi kao neka vrsta "šiljenja forme " onih koji će natupati na Kmoch-u kao i članovima državnih repki koji će nastupiti na SP!Ideja je proizašla iz ... Uf,izvinjavam se ... pa ovo nije OT pogrješno sam klikn`o ! | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |