| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1N Slavonski Brod Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Prema kalendaru, 30. 03. u Brodu bi se trebalo održati natjecanje u kategoriji F1N i F1N-150. Kako je do natjecanja ostalo svega dva tjedna, molio bi organizatora da nas upozna s dimenzijama dvorane i ostalim detaljima. Ako natjecanje ne misle održati (vidi Šikin post "upravo sam razgovarao sa Danijelom S. velika je vjerovatnost da u Brodu neće biti tekme 30.03 2008 g. ali on će to vrlo skoro objaviti") bilo bi dobro da nas pravovremeno obavjeste. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
danijel |
| ||
Member | Naime, svi ste upućeni u trenutno stanje ak brod. Od početka ove godine intenzivno tražimo novog predsjednika no kako smo na lošem glasu nitko se nije odazvao, tako da smo trenutno u situaciji da organizacija u klubu nije funkcionalna. U ponedjeljak imamo sastanak pa ćemo odlučiti da li ćemo moći organizirati natjecanje s trenutnim članovima kluba koji su nam na raspolaganju. Dakle, u ponedjeljak u 21h će se znati da li ima tekme ili ne. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | mislim da vam za organizaciju tekme ne treba predsjednik kluba... treba vam 6 ljudi za štopanje i upisivanje rezultata u laptop jedna manekenka za dodjelu pokala pobjednicima, a može to i neko od štopera... ja bi došo na tekmu bez obzira što nemate predsjednika... ova tekma, ako se odlučite, sigurno neće negativno utjecati na stanje u vašem klubu... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
danijel |
| ||
Member | Slažem se u potpunosti s tobom. Mene nema u brodu u tom pariodu a kako stvari stoje izgleda da nemamo 6 ljudi koji imaju volju organizirati takmicenje ali o tome cemo jos raspraviti u ponedjeljak gdje je pozvano njih pet pa cemo vidjeti jesu li voljni napraviti tekmu. Inace, u brodu se radi o sportskoj dvorani koja je daleko veca od svih skolskih dvorana a i visina joj je pozamasna. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Danijel, moram reagirati (vjeruj, dobronamjerno). Naime, organizacija natjecanja ne bi smjela ovisiti o tome da li članstvo kluba ima ili nema volje nešto organizirati. Volja se iskazuje u trenutku kreiranja natjecateljskog kalendara. Ako klub kandidira za organizaciju natjecanja i MK to prihvati i uvrsti u kalendar za tu sezonu onda se organizator treba potruditi i organizirati ono što je obećao. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
danijel |
| ||
Member | Apsolutno se slažem s tobom. Takmicenje bi se sigurno organiziralo da sam ja kod kuce jer sam i prosle godine ja kolo vodio oko organizacije. Problem je sto se kod nas u klubu uvijek oslanja na jednog covjeka i ako njega nema dolazi do raspada sistema. Vidjet cemo u ponedjeljak da li se netko zeli uhvatiti organizacije. | ||
danijel |
| ||
Member | Zaboravih napisati da sam dvoranu rezervirao jos u prvom mjesecu u nakani da cu tu tekmu odraditi najbolje sto znam i umijem. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ok, danijel, protiv više sile nemožeš ništa... ako u ponedjeljak ništa ne dogovorite, jesi li razmišljao da tekmu odradite najesen?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
danijel |
| ||
Member | Dražen - 14/3/2008 14:22 ok, danijel, protiv više sile nemožeš ništa... ako u ponedjeljak ništa ne dogovorite, jesi li razmišljao da tekmu odradite najesen?? apsolutno, to uvijek stoji! | ||
danijel |
| ||
Member | Naime, sinoć smo se sastali u klubu i nakon dva sata donijeli zaključak da nismo u mogućnosti organizirati F1N takmičenje zbog nedostatka ljudi u klubu koji bi bili slobodni na taj dan i pomogli u organizaciji. Dakle, takmičenje se odgađa. Ako bude bila mogućnost da se dobije dvorana u nekom jesenskom terminu i lufta u kalendaru možda to tada odradimo. Isprika svima koji su namjeravali doći u ime AK Brod. | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | danijel - 18/3/2008 07:10 Naime, sinoć smo se sastali u klubu i nakon dva sata donijeli zaključak da nismo u mogućnosti organizirati F1N takmičenje zbog nedostatka ljudi u klubu koji bi bili slobodni na taj dan i pomogli u organizaciji. Dakle, takmičenje se odgađa. Ako bude bila mogućnost da se dobije dvorana u nekom jesenskom terminu i lufta u kalendaru možda to tada odradimo. Isprika svima koji su namjeravali doći u ime AK Brod.
Žalosno. Shvačam da uvijek postoji opravdani razlog kad se nešto ne može, ali ovaj drugi dio poruke gdje se kaže ako, i možda nikako mi se ne čini fer. Ljiepo recite. Kada će tekma biti, ili definitivno odustanite. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
danijel |
| ||
Member | To u ovom trenutku ne možemo reći kada će takmićenje biti jer moramo prvo vidjeti kojim je danom dvorana slobodna pa onda to uskladiti s kalendarom jer radi se o sportskoj dvorani jedinoj u brodu u kojoj nije tako lako dobiti slobodan vikend čitav dan. | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Nadam se da bude bilo moguće uskoro... a ne da se kiseli do jeseni pa možda. Ne znam što se desilo u klubu da ste moralli odustati od ovog termina, ali sve je to neozbiljno...vjerujem da ste znali i prije.. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Ne razumem se baš u sve detalje priče, ali evo moj jedan prijedlog. Kaj kažete, ako vama nedostaje ljudi da ljudi iz drugih dijelova pomognu organizirat. Ako nemate sudaca ili nekoga za rezultate možda s dogovorom može i netko drugi. Ovo sve samo ako se sredi dvorana, ALI OVO JE SAMO MOJ PRIJEDLOG. ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Svi bi smo skupa valjda uspjeli ----- Sky is not the limit | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |