| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Traži se Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Na državnom prvenstvu u F1N,F1N-150 klasi izgubio sam si jednog dobrog ćukića. Ako ga je netko slučajno našao ili ako mu se netko javio neka mi pošalje poruku. Hvala | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | jadan ti... ne bi ti bio u koži... neznam kako ćeš se tekmat dalje... ja sam nagazio na jednog, al se niko nije javio da je njegov... mislim da to nije bio tvoj jer je bio katastrofa napravljen, a i neobilježen... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Svakako, dok se taj čuky ne pronađe, uopće nije preporučljivo da izradiš neki novi! Ni slućajno ! I trebao si staviti sliku izgubljenog čukca sa onim naslovom 'Wanted'..... da znamo koji je to ! Edited by Diogen 10/3/2008 21:27 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | čekaj kaj nemreš kupit 1 balzu 2mm i jednu balzu 1,5mm i napravit brdo čukaca kolko se sječam dlaka je napisao iz 1 ploče balse se napravi 12 krila il ise varam!!!??? ----- Andy G Kum | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma moze se napravit 10 dobri krila..... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | trebao bi ugraditi lokator da se ubuduče ne gube na toj silnj velikoj površini | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | je je,, GPS lokator,ili onaj koj psima uštrcavaju pa ak se izgube da se mogu pronač----još jedna opcija-f1a lokator s onom dugačkom antenom Edited by fly 11/3/2008 15:45 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ili krace receno: "BIPER" najpouzdanije sredstvo!!! Ali bit ce pretesko za taj model....mozda... POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | elmine, neznaš ti pravu istinu... nekoliko njih je izgubilo model u dvorani, al se srame priznat... biper bez baterije je teži od modela... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ili je baterija sama,teza od modela!!! POZDRAV iz Visokog ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Na zajeb... se ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Meni je drocnuo tamo iza tribina sve sam okrenuo ali nikaj, a dobar rezultat sam napravio s njime u maloj kategoriji ----- Sky is not the limit | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | aha, čak 13 sekundi... drugi put vikni, pa bumo ga svi išli tražit... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Pozovite i mene!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Pametnjakoviću,a kaj fali 13 sekundi? ----- Sky is not the limit | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |