| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mura Cup-W.C.F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://freeweb.siol.net/muracup/SLOindex.htm od 73 prijavljenih, 44 F1A | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Malo panorame http://www.travel-tourist.com/terme3000_hr.htm | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Gledaj to malo i sa druge strane !! dodje čiča sa kamionom i 2 modela,, uzme Vam svima mjeru ,, usput odradi i neku "mojcu " ,, uzme pehar,, popije koju lozu,,i nastavi dalje svojim poslom ,, Samo da me neko prebaci iz onih Martijevaca do ledine ,,,da još nebi i nju mor,o orat !! Edited by sony 28/2/2008 23:28 ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | I ako misliš pravu Mojcu obraditi to ti je isto kao da obrađuješ Bosanku. Mojcin muž Bosanac bauštelac će te ubiti kad tad | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 1/3/2008 23:33 I ako misliš pravu Mojcu obraditi to ti je isto kao da obrađuješ Bosanku. Mojcin muž Bosanac bauštelac će te ubiti kad tad Ma daj Dario ,,,Pa nisu baš svi Slovenci Bosanci ?? Valjda ima i neki ""izvorni "" ?? ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | sony - 28/2/2008 23:24 Evo možeš kamionom po ovim livadama - tu ništa nije zasađeno jedino što se motaju neki sa palicamaGledaj to malo i sa druge strane !! dodje čiča sa kamionom i 2 modela,, uzme Vam svima mjeru ,, usput odradi i neku "mojcu " ,, uzme pehar,, popije koju lozu,,i nastavi dalje svojim poslom ,, Samo da me neko prebaci iz onih Martijevaca do ledine ,,,da još nebi i nju mor,o orat !! (4324-livada-prestige.jpg) Attachments ---------------- 4324-livada-prestige.jpg (99KB - 28 downloads) | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Do sada 58 F1A, ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Za pobjednika u F1C... Kralj zivotinja za kraljevsku kategoriju... pa da sad vidimo, ako Darijo stvarno nece doci.... Edited by Damjan 5/3/2008 23:26 (pajcek1.jpg) Attachments ---------------- pajcek1.jpg (94KB - 32 downloads) | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | . Edited by Damjan 5/3/2008 23:25 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | . Edited by Damjan 5/3/2008 23:24 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Može li "" prednj stajni trap "" Za pobjednika u F1A,,,,Neče Dario moči to sve sam !!! ----- | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Zna li ko hoce li biti takmicenja zbog ovog vremena? U ponedjeljak trebamo ici vaditi vizu! Pozdrav iz Bana Luke | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Najboje ti je da preko vikenda pratiš njihov zvanični site i ovaj forum,a čisto sumnjam da će biti nekih odgađanja.Bitno je da nema jakog snijega i kiše ( a i vjetra) i tekma ide,samo dobre gumene čizme ponesi i par rezervnih čarapa!!! Damjan nisam znao da ovako izgleda lav kad ga vrtiš na ražnju,skoro isti k`o pajcek !!! Edited by hari 7/3/2008 15:48 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | joooj, hari, s kojeg si ti marsa sišao... ovo na slici je PRAVI kralj životinja... neznam što si ti učio u školi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Dražen - 7/3/2008 21:22 joooj, hari, s kojeg si ti marsa sišao... ovo na slici je PRAVI kralj životinja... neznam što si ti učio u školi... Pametni znaju čemu služi smajlić ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |