| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Prodajem F3K modele TURBO 06 i 07 Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Prodajem | Message format |
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Prodajem F3K model Turbo 06 vožen jednu sezonu malo oštećen i pokrpan zajedno sa 4 kom servoa D47 te baterijama NiMh 260 mAh, a može i zajedno s prijemnikom SEXTA 35 MHz. Cijena ovog modela je 150 Eura, a zajedno s prijemnikom 200 Eura. Turbo 07 je potpuno novi, završen prije 15 dana, servoi su isti kao i u 06 ali su baterije 330 mAh. Cijena ovog modela je 350 Eura, a zajedno s prijemnikom SEXTA 35 MHz je 400 Eura. Razlog prodaje je da skupljam novce za Aspirin ili možda čak SalPeter. Pozdrav _________________ Marinko | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Ako netko nezna modeli su od Zacha, a evo konačno i slika. Prvi je TURBO 07 a drugi je TURBO06 popravljeni. Oba modela su RTF.
Pozdrav (Turbo07.jpg) (Turbo06_01.jpg) (Turbo06_02.jpg) Attachments ---------------- Turbo07.jpg (20KB - 38 downloads) Turbo06_01.jpg (16KB - 42 downloads) Turbo06_02.jpg (17KB - 34 downloads) | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | TURBO 06 prodani, na prodaji ostaje još TURBO 07. Pozdrav Marinko
| ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Nova cijena za TURBO 07 je 300,00 Eura bez prijemnika. Pozdrav Marinko
| ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Ima li turbo 07 elerone ili koćnicu, ne znam kolko će dugo trajati al moram šparati ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | najbolje nosti boce na prodaju svaki tjedan kak sam ušparo (jedan dio) ovu prvu sotku i kupio cessnu i kameru ----- Sky is not the limit | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Ima elerone i kočnicu ali moraš imati stanicu koja to sve može. Pozdrav Marinko
| ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Imam ovakvu stanicu: http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer... da li bi ona mogla ić? I da li je ovaj model otporan na udarce ( možda je glupo pitanje ali se ne razmem u f3k). Još moram ušparat 100 eura ----- Sky is not the limit | ||
Davor_kc |
| ||
Member Location: Koprivnica | dobra je, al nemaš na njoj koćnice jer je četverokanalna | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | mislim da može imat koćnice ako isprogramira flaperone(mislim da je marinko mislio da tak ima kočnice a ne da se izvlaće) ----- Andy G Kum | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | vidit ćemo kaj će Marinko reć ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Zar se ne koristi gas kao kočnica? Kao na joticama. ----- Sky is not the limit | ||
Davor_kc |
| ||
Member Location: Koprivnica | aha da...nije davor neg sam ja luka (fly tu na forumu), samo sam logiran na njegovom laptopu btw. golubiću ne budali...svi znamo na koj način ćukci imaju kočnice.... Edited by Davor_kc 14/5/2008 23:33 | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Na 4 kanalnu stanicu se može letjeti ovaj model ali moraš imati barem jedan mikser da umiksaš gas u flaperone i onda imaš kočnice. Inače model se može letjeti i bez kočnica i na treningu rjetko koristim kočnice, one ti trebaju na tekmi dok si ovisan o štoperici pa se moraš brzo vratiti doma da bi mogao ponovo brzo startati ali za rekreativno letenje ti one ne trebaju. Pozdrav Marinko
| ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Davor_kc - 14/5/2008 23:32 btw. golubiću ne budali...svi znamo na koj način ćukci imaju kočnice.... krušec ti ne podbadaj... napisal sam to da se nebi živac zeznul i pital kod kupnje a gde su koćnice. ----- Andy G Kum | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |