| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Prodajem | Message format |
Marinko![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Koprivnica | Prodajem F3K model Turbo 06 vožen jednu sezonu malo oštećen i pokrpan zajedno sa 4 kom servoa D47 te baterijama NiMh 260 mAh, a može i zajedno s prijemnikom SEXTA 35 MHz. Cijena ovog modela je 150 Eura, a zajedno s prijemnikom 200 Eura. Turbo 07 je potpuno novi, završen prije 15 dana, servoi su isti kao i u 06 ali su baterije 330 mAh. Cijena ovog modela je 350 Eura, a zajedno s prijemnikom SEXTA 35 MHz je 400 Eura. Razlog prodaje je da skupljam novce za Aspirin ili možda čak SalPeter. Pozdrav _________________ Marinko | ||
| |||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Marinko![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Koprivnica | Ako netko nezna modeli su od Zacha, a evo konačno i slika. Prvi je TURBO 07 a drugi je TURBO06 popravljeni. Oba modela su RTF.
Pozdrav (Turbo07.jpg) (Turbo06_01.jpg) (Turbo06_02.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
Marinko![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Koprivnica | TURBO 06 prodani, na prodaji ostaje još TURBO 07. Pozdrav Marinko
| ||
| |||
Marinko![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Koprivnica | Nova cijena za TURBO 07 je 300,00 Eura bez prijemnika. Pozdrav Marinko
| ||
| |||
Živac![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, | Ima li turbo 07 elerone ili koćnicu, ne znam kolko će dugo trajati al moram šparati ----- Sky is not the limit | ||
| |||
Živac![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, | najbolje nosti boce na prodaju svaki tjedan kak sam ušparo (jedan dio) ovu prvu sotku i kupio cessnu i kameru ![]() ----- Sky is not the limit | ||
| |||
Marinko![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Koprivnica | Ima elerone i kočnicu ali moraš imati stanicu koja to sve može. Pozdrav Marinko
| ||
| |||
Živac![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, | Imam ovakvu stanicu: http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer... da li bi ona mogla ić? I da li je ovaj model otporan na udarce ( možda je glupo pitanje ali se ne razmem u f3k). Još moram ušparat 100 eura ----- Sky is not the limit | ||
| |||
Davor_kc![]() |
| ||
Member Location: Koprivnica | dobra je, al nemaš na njoj koćnice jer je četverokanalna | ||
| |||
agolubic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | mislim da može imat koćnice ako isprogramira flaperone(mislim da je marinko mislio da tak ima kočnice a ne da se izvlaće) ----- Andy G Kum | ||
| |||
Živac![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, | vidit ćemo kaj će Marinko reć ----- Sky is not the limit | ||
| |||
Živac![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, | Zar se ne koristi gas kao kočnica? Kao na joticama. ----- Sky is not the limit | ||
| |||
Davor_kc![]() |
| ||
Member Location: Koprivnica | aha da...nije davor neg sam ja luka (fly tu na forumu), samo sam logiran na njegovom laptopu ![]() ![]() btw. golubiću ne budali...svi znamo na koj način ćukci imaju kočnice.... Edited by Davor_kc 14/5/2008 23:33 | ||
| |||
Marinko![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Koprivnica | Na 4 kanalnu stanicu se može letjeti ovaj model ali moraš imati barem jedan mikser da umiksaš gas u flaperone i onda imaš kočnice. Inače model se može letjeti i bez kočnica i na treningu rjetko koristim kočnice, one ti trebaju na tekmi dok si ovisan o štoperici pa se moraš brzo vratiti doma da bi mogao ponovo brzo startati ali za rekreativno letenje ti one ne trebaju. Pozdrav Marinko
| ||
| |||
agolubic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | Davor_kc - 14/5/2008 23:32 btw. golubiću ne budali...svi znamo na koj način ćukci imaju kočnice.... krušec ti ne podbadaj... napisal sam to da se nebi živac zeznul i pital kod kupnje a gde su koćnice. ----- Andy G Kum | ||
| |||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |