| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Raspis za 2. Državno prvenstvo i prijave na: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=39 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Još 11 dana do Državnog. Organizatoru bi bilo puno lakše kad se nebi prijavljivali zadnji dan. Zato, lijepo Vas molimo, prijave. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Pošzovanje ! Dlaka mi dolazimo 6 + 2 + mentor + nastavnik | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ajmo ljudi, još samo 5 dana do DP. Pomognite organizatoru i prijavite se. I sami znate koliko je lakše organizirati tekmu ako znate broj ljudi. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | dlaka - 25/2/2008 15:44 Ajmo ljudi, još samo 5 dana do DP. Pomognite organizatoru i prijavite se. I sami znate koliko je lakše organizirati tekmu ako znate broj ljudi. [/QUOTE Eto mene,samo pod uslovom da ste rjesili bodovanje! ----- Efteling | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nemaš problem niskozemac, to ti je Državno i ne boduje se za Kup ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Poštovano društvo . Evo nakon strke i zbrke svi su izgledi da i Zadrani stižu kod Vas . Modeli su gotovi . Sutra ćemo u nekoj dvorani isprobati našu eskadrilu . Barba Miro + 7 klinaca . Barba Miro . P.S. Priznajem da se pomalo ostvaruje moj san da i zadrani lete na natjecanjima .Sada kada sam blizu ostvarenju te želje vata me panika i muka . Eto toliko iz Zadra . | ||
Damir |
| ||
Member Location: Velika Gorica | Bravo Miro!!!! ----- Damir Kmoch | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Barba Miro - 26/2/2008 08:08 Sada kada sam blizu ostvarenju te želje vata me panika i muka . E Barba Miro,bez panike i muke i nervoze nema ni gušta. Edited by Omi 26/2/2008 09:33 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Hvala lipa na podršci ! Strašni ste . Barba Miro | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Pozdrav Barbi, drago mi je da dolazite na DP. Molim Vas samo za prijavu na: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=39 Hvala i doviđenja u Zaprešiću. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Kapa dolje Bilo bi krasno da se na nekoj od tekmi okupi cijelo HR modelarstvo...sve smo bliži tom danu ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Trenutno stanje prijavljenih na DP: F1N - 150 AK Zadar 6 AK D. Novak 8 AK Karlovac 8 AK Osijek 4 AK Borovo 3 MC Varaždin 7 MAK Trešnjevka 14 MK Zaprešić 14 __________________ ukupno: 64 F1N AK Karlovac 8 MC Varaždin 2 MAK Trešnjevka 3 MK Zaprešić 14 __________________ ukupno: 27 Kaj je s ostalima ? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Dobar Vam dan . Molim Vas , ako nije problem , može li malo više informacija kako naći dvoranu u Zaprešiću da ne lutamo po gradu . Barba Miro | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Put do dvorane na: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=211... ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |