| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Što se tiče Mosquito cupa... Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3K | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | ...zadnji put sam kasnio sa stranicom,koj aje bila gotova tek 7 dana prije tekme. Ovaj put sam stvar uzeo za ozbiljno pa je stranica za 2008. godinu gotova već cca 2 mjeseca a i prijave su otvorene. Inače ,kome se da pogledati vidjet će neke promjene,od kojih su vizalne manje bitne;zadaci su temeljito izmijenjeni/obnovljeni. Dakle,bez obzira što je prva u sezoni ,sad će to biti tekma za prave fakere http://free-ka.t-com.hr/Mosquito-cup/ ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | omi, vidi ovo i obrati pažnju na treći red: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html><head> <meta http-equiv="content-type" content="text-html; charset=utf-8"> <title>Category & forums listing - Aeromodelarski forum</title> ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Dražen - 3/1/2008 19:42 omi, vidi ovo i obrati pažnju na treći red: <meta http-equiv="content-type" content="text-html; charset=utf-8"> Mogo si i na mongolskom isto bi te razumio. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ako sam dobro razumio, Dražen te upozorava da na stranici Mosquito Cupa nemaš tag koji preglednicima kaže koju vrstu karaktera trebaju koristiti za prikaz stranice. Za naslovnicu nije bitno jer je ionako slika a ne tekst, ali ostale stranice koriste font koji nije "jedan od standardnih" pa se stranica možda negdje ne prikazuje kako treba. Za mrziteljime Microsofta - meni u IE7 sve izgleda upravo onako kako treba i moram priznati da mi se stranica sviđa ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Bojan - 3/1/2008 23:59Za mrziteljime Microsofta - meni u IE7 sve izgleda upravo onako kako treba Opera, Firefox, Konquerror: Central European 1250 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Bojan - 3/1/2008 23:59 Ako sam dobro razumio, Dražen te upozorava da na stranici Mosquito Cupa nemaš tag koji preglednicima kaže koju vrstu karaktera trebaju koristiti za prikaz stranice. Meni je to i dalje mognolski. Inače ja ručno stavim na ce windows 1250 i onda radi ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Mislim da je možda malo veći problem od ovog o kojem raspravljate to što se datum preklapa sa F3K Contest tekmom u Salzburgu. Ima li šanse i mogućnosti da Mosquito bude tjedan dana ranije ili kasnije od navedenog termina? | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Mimi - 4/1/2008 23:29 Mislim da je možda malo veći problem od ovog o kojem raspravljate to što se datum preklapa sa F3K Contest tekmom u Salzburgu. Ima li šanse i mogućnosti da Mosquito bude tjedan dana ranije ili kasnije od navedenog termina? Stvar dogovora ,pogotovo kad se pogekne ovako rano,mislim da ne bi trebalo bit problema. Treba vidit šta Mladen i Zobec misle o tom. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Omi - 4/1/2008 12:37 Meni je to i dalje mognolski. Inače ja ručno stavim na ce windows 1250 i onda radi pa stavo inda... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Omi - 5/1/2008 14:39 Mimi - 4/1/2008 23:29 Mislim da je možda malo veći problem od ovog o kojem raspravljate to što se datum preklapa sa F3K Contest tekmom u Salzburgu. Ima li šanse i mogućnosti da Mosquito bude tjedan dana ranije ili kasnije od navedenog termina? Stvar dogovora ,pogotovo kad se pogekne ovako rano,mislim da ne bi trebalo bit problema. Treba vidit šta Mladen i Zobec misle o tom. Meni je svejedno, ako su oba termina (prije i poslije) slobodna. Što misli ekipa koja ide u Salzburg? | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Iako nismo još 100% sigurni da ćemo ići u Salzburg (Marinko, Danijel, Lehkec, Nixa i ja) nama bi odgovaralo da Vaša tekma bude prije Contesta, ali nije uvjet u Karlovac sigurno dolazimo. ----- Pozdrav Mimi | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Mimi - 6/1/2008 12:30 Iako nismo još 100% sigurni da ćemo ići u Salzburg (Marinko, Danijel, Lehkec, Nixa i ja) nama bi odgovaralo da Vaša tekma bude prije Contesta, ali nije uvjet u Karlovac sigurno dolazimo. Ak se ne poklapa s Salzburgom ,možda bi i koji Slovenac zalutao na tekmu. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | izgleda da je 19.04. jedini termin koji se ne poklapa s ničim. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Izgleda da se ipak 19.04. poklapa sa F5J-N u Varaždinu. ----- nenad | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | nenad - 13/1/2008 22:38 Izgleda da se ipak 19.04. poklapa sa F5J-N u Varaždinu. Kako stoje stvari sa 22.03.? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |