| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Sretan nam Božić Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Svima na Forumu, svako dobro, mir i blagostanje. I u Novoj godini, puno zdravlja i dobrih rezultata na svim poljima! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Pridružujem se željama!!! ----- Zvezda | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | i ja također Andrija ----- Andy G Kum | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Takođe,, svima na forumu i okolo,, modelarima ,bivšim , sadašnjim i onim koji če to biti,,, Sretan Božić i dobre letove u novoj 2008g ... ss ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Sretan Božić svim modelarima, i ostalima. Sretna nova 2008. godina sa puno sati letenja, neprospavanih noči zbog izrade modela letjelica, ostalih vozila, djece i tuninga! E da, i bolje rezultate u modelarskim kategorijama! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | eh, da, to što je fly napisao, i da SVI MODELI BUDU NAĐENI... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Puno zdravlja, sreće i sveg lijepog u 2008. godini Vam želim !!!!!!!!!!!!!!!! | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | E da, kaj još novijeg reči nego Sretna nova !!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | ¸Puno max-ova i fly-off-ova u 2008!!!! | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Puno takmičenja, maksimma, pobjeda, sreče i zdravja svim modelarima i njihovim familijama..... Damjan | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Sretne i vesele blegdane Svima ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kako bi valjalo da je Božić """ svako malo """ ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Puno zdravlja i nešto love, aeromodelarima i svim koji posjećuju ovaj forum,te dobre letove u 2008 godini! Također puno postova kao i novih članova uz zajebancije na ovom forumu!! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Edited by fly 31/12/2007 17:56 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Sretna Vam Nooova !!!! Dobro zdravlje, puno love, modela,,foto modela itd itd !!!!!!!!!! Odo i ja malo slavit,,__ ustvari več sam počeo !!! ( samo da mi ova mala ne složi muriju ??) ----- | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |