| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Hrvatski kup F1N i F1N-150 za 2008. Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Sezona počinje za 40-ak dana, pa mislim da je zadnji čas za dogovore / prijedloge oko provođenja kupa. Na zadnjoj sjednici MK, predložen je slijedeći kalendar F1N i F1N-150 natjecanja: 26. 01. 2008. Osijek / Čeminac 23. 02. 2008. Varaždin ??? 02. 03. 2008. Zaprešić - Državno prvenstvo 15. 03. 2008. Borovo ??? 29. 03. 2008. Slavonski Brod ??? 09. 11. 2008. Zaprešić Za natjecanja s upitnicima nisam siguran za datume, pa molim organizatore za potvrdu. Za vođenje kupa, skupljanje novca i nabavku pehara predlažem sebe, a ako ima dobrovoljac, drage ću mu volje prepustiti brigu. Predlažem da se sakuplja 5,00 Kn po natjecatelj/natjecanje (bez obzira na broj kategorija). U 2007. je ukupno nastupilo 64 natjecatelja u kategoriji F1N-150 i 50 u kategoriji F1N. Mislim da bodovanje prve desetorice možda nije dovoljno (u ukupnim poretcima Kupa samo prvih 15 (17) ima bodove), pa predlažem sistem bodovanja iz skijanja, gdje prvih 30 dobivaju bodove. (bodovanje 1- 30.jpg) Attachments ---------------- bodovanje 1- 30.jpg (78KB - 52 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | borovo ide sigurno i to izgeda u njihovoj velikoj sportskoj dvorani bolje informacije kao i za čeminac za koji dan što se tiče love za kup ivođenja to se slažemo mi sa krajnjeg istoka a i sa bodovanjem počnimo sa nečim pa čemo dorađivati | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | daj neku računicu na ovogodišnjim rezultatima, bar za prvih 10. of topic: BTW, čujem da Kmoch kopira moju malenkost po pitanju modela, pa nije valjda do tuda došlo sad bum s osmjehom zaspal... Edited by Leki 10/12/2007 23:59 ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | u protekloj sezoni u prosjeku je bilo 41 natjecatelj. po tome bodove ne dobiva donja četvrtina plasiranih. što kad na tekmi bude manje od 30 natjecatelja? dal se opet donjoj četvrtini uskraćuju bodovi? kako su to riješili skijaši? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Leki - 10/12/2007 23:59 daj neku računicu na ovogodišnjim rezultatima, bar za prvih 10. Evo izračuna F1N kupa za 2007. po skijaškom sistemu bodovanja: (F1N kup 2007 po novom bodovanju.JPG) Attachments ---------------- F1N kup 2007 po novom bodovanju.JPG (154KB - 48 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Putem sam izgubio još četvoricu s nulama, s kojima bi lista bila kompletna. Nije mi se dalo izmišljat "toplu vodu", te sam mišljenja, ako je sistem bodovanja dobar za FIS World Cup u skijanju, mogao bi biti dobar i nama. To je samo prijedlog, a bilo bi dobro da se svi aktivni N-aši, koji imaju nekakvu ideju ili prijedlog priključe raspravi. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Ne valja tablica, prvo moraš razumjeti da skijaši skijaju vani na hladnome ,snijegu i ledu, juniori su im izdvojeni natjecanjima zvanima "topolino", a mi smo u dvorani na toplome i juniori se tekmaju zajedno s seniorima.. na svaki ovaj izračun još pribroji trenutnu temperaturu koja je u dvorani i to sve minus 2. Mislim da bi bila ok tablica bodovanja, a što se tiče natjecatelja izvan prvih 30- nek se potrude pa neka budu među prvih 30. | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Napokon neka normalna racunica. ----- Igor | ||
Damir |
| ||
Member Location: Velika Gorica | Leki - 10/12/2007 23:59 daj neku računicu na ovogodišnjim rezultatima, bar za prvih 10. of topic: BTW, čujem da Kmoch kopira moju malenkost po pitanju modela, pa nije valjda do tuda došlo sad bum s osmjehom zaspal... Ak je to sve što je potrebno da bi se nasmijao, napravit ću ih još pet pa ćeš onda valjda umrijeti od smijeha ----- Damir Kmoch | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Tri Horvata + tri Hrastoveca + tri Stürmera + tri Sachera= 27% takmičara sa liste. Reklo bi se 'obiteljska kategorija' ( a ima ih jos i po dvoje) Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Diogen - 11/12/2007 19:13 Tri Horvata + tri Hrastoveca + tri Stürmera + tri Sachera= 27% takmičara sa liste. Reklo bi se 'obiteljska kategorija' ( a ima ih jos i po dvoje) Diogen Za obitelji još dodati bonus bodove | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čekaj dok još ženu aktiviram | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | buki - 11/12/2007 20:04 Za obitelji još dodati bonus bodove Po kilaži ili po brojnosti ? ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Koliko je meni poznato, Horvat Vinko mi nije ništa u rodu. A ako će biti dodatni obiteljski bodovi .... tko zna možda i priznam. ----- nenad | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | moja se punica zainteresirala reže vene kada vidi male aviončiće | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |