| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Pokal Gorice 2007 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://freeweb.siol.net/zulicbor/razpisi/RAZPIS%20POKAL%20GORICA%20... | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Prijave su do 3.12.2007. | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | najavljeno je loše vrijeme za subotu,je li neko zna hoće li tekma biti svakako ili se možda odgađa? | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://freeweb.siol.net/zulicbor/index.htm Ovdje možeš pogledati sve vezano uz natjecanje ,i eventualne promjene | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Ma ide tekma ziher, drago mi je da se vidimo ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Inaće u SLO možete ili s "običnim"gumama s ripnama min 4mm +lanci u bunkeru ili,sve 4 zimske... Toliko, na znanje i ravnanje | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Ipak provjerite Borutov ajt u petak navecer.... da se vidi, kako ce sa eventuelnom burom. | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | POKAL GORICE 2007 !! Pozdravljeni! Opozoril bi rad, da bi glede na napovedano vreme, zaključno tekmovanje POKAL GORICE, v kolikor bi bilo mogoče oz. potrebno, prestavili na nedeljo 9.12.2007. Vsi trenutno prijavljeni tekmovalci boste o temu pravočasno obveščeni tudi na teh straneh. Matej Nardin | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ima li kakva karta tog "letališča", kako doći tamo, ili kakve koordinate? | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Pozdravljeni, opozarjam da je tekmovanje za POKAL GORICE zaradi slabe napovedi prestavljeno na NEDELJO 9.12.2007. Program tekmovanja ostane nespremenjen. Za nadalne informacije o morebitni odpovedi tekmovanja (zaradi slabega vremena) boste pravocasno obvesceni. lp Matej Nardin | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Dobro ljudi oče bit te tekme ili neče ???!! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | http://weather.lycos.com/?location=+gorica+slo Mozda bi i moglo biti. ----- Efteling | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | A možda bi bilo bolje odgoditi za idući vikend ili čak onaj iza, pa neka to bude "Pokal Djeda Božićnjaka 2007" !?Varljivo će biti i sutra,a ako je u Vipavi palo kiše pola koliko je danas u Bihaću,blato je "do jaja" | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Leki - 5/12/2007 12:06 Ide ide vidimo se sutra Ma ide tekma ziher, drago mi je da se vidimo | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | SMS-om iz Vipave. Buki, Leki i Bombek puni. Čekamo fly-off. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |