| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Završna tekma F1N lige Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Gospodo, Dali je konačno da Ludbreg i Križevci neće organizirati F1N natjecanje? Imali koji klub volje organizirati zamjensko natjecanje u slijedećih 3 tjedna? Trešnjevka?? Varaždin?? Netko drugi?? Nama (MKZ) je problem dvorana ako netko može dobaviti dvoranu mi smo spremni preuzeti organizaciju natjecanja. | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Imali koga?? | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | dlaka još nisam dobio ono dogovoreno u nedjelju Šika | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Poslano poštom u ponedjeljak, 12. 11. 2007. oko 13 sati. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | buki - 15/11/2007 10:40 Gospodo, Dali je konačno da Ludbreg i Križevci neće organizirati F1N natjecanje? Imali koji klub volje organizirati zamjensko natjecanje u slijedećih 3 tjedna? Trešnjevka?? Varaždin?? Netko drugi?? Nama (MKZ) je problem dvorana ako netko može dobaviti dvoranu mi smo spremni preuzeti organizaciju natjecanja. A KOJI JE KRAJNJI DATUM S OBZIROM NA PREDAJU REZULTATA U HAK? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | U Krizevcima se nece odrzati tekma. Ovaj put nije u pitanju dvorana nego nedostatak ljudskog potencijala na strani organizatora. Ekipa je rastrgana obiteljsko-poslovnim obavezama na duzi period. Nadam se da ce netko uskociti umjesto nas i organizirati natjecanje. LP, Sasa | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ipak imamo još jednu tekmu. u nedjelju, 02. prosinca, u dvorani Osnovne škole A. Mihanovića - Dubec (kod okretišta tramvaja u Dubravi), održat će se 3. tekma Hrvatskog kupa za kategorije F1N i F1N-150. Raspis: (Dubec Tndoor.jpg) Attachments ---------------- Dubec Tndoor.jpg (120KB - 27 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Opet bumo uhvatili muskulfiber ! A, koliko je visok strop u toj dvorani ? (Iako sumnjam da mi taj podatak može pomoći ) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Visina cca 6m, dobra je dvorana, taman za tehničare Baš mi je drago da i kup bude u toj kategoriji zaključen kak treba. Edited by buki 19/11/2007 14:41 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | U žurbi da se ostavi što više vremena za pripremu natjecateljima, a i s obzirom da je danas 19. studeni, brzopleto sam objavio raspis za zadnju tekmu u kategoriji F1N i F1N-150. Da bi sve bilo po pravilniku, a kako su nositelji natjecanja iz Ludbrega i Križevaca definitivno odustali od organizacije, molimo sve zainteresirane klubove da iznesu svoje kandidature do srijede. U slučaju nove kandidature, MK Zaprešić odustaje od organizacije zadnjeg natjecanja. Ako se nitko ne kandidira, mi smo je spremni odraditi. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Damir |
| ||
Member Location: Velika Gorica | buki - 19/11/2007 14:37 Visina cca 6m, dobra je dvorana, taman za tehničare Baš mi je drago da i kup bude u toj kategoriji zaključen kak treba. Nisam mjerio ali mislim da je dvorana 7 m, naime u njoj sa malim (150) letim 22+ sekunde, ne vjerujem da bi to išlo u 6m. Plafon je čist osim pregrade na sredini koja uvučena viri cca 50cm od plafona. ----- Damir Kmoch | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | znači da u jednom dijelu može biti tekma, u drugom trening? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Dražen - 19/11/2007 20:19 znači da u jednom dijelu može biti tekma, u drugom trening? Dražene daj si popi duplu kavu ali bez natrena... (dvorana nije veličine Doma sportova) | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | buki, samo da znaš - nećeš se moći prijavit, ako ne pokažeš posebnu sportsku obuću. cipele u kojima dođeš MORAŠ presvući, nemoš u njima u dvoranu dlaka to namjerno nije napisao, jer se podrazumijeva... pazi da ne zvisiš... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Prezuti ću se ja u gojzerice s kojima sam bio na Mam.Fištrovića, skužio sam da one donose sreću jedino kaj bu mi bilo teško za bacati modele | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |