| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Pokal Ventus Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://freeweb.siol.net/zulicbor/razpisi/razpis%20pokal%20ajdovscin... | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Sveže novice http://freeweb.siol.net/zulicbor/index.htm | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Pa nema nikakvih novica... Jel se ko čuo s njima? | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 22:18 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Svaka čast. još kad bi samo znali da li su i modeli u kutijama, jer sedam minuta je dosta dug let. Još jednom se potvrđuje da su "face" | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čestitke | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | bravo momci, al lako je vama kad nema bukija... čini mi se da je sada bombek potisnuo bukija u borbi za repku... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Čestitke najboljima u Vipavi,nadam se da će i Pokal Gorice imati sreće sa vremenskom prognozom 08.12. !!! | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 22:19 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Dražen - 24/11/2007 20:02 čini mi se da je sada bombek potisnuo bukija u borbi za repku... sorry, buki, lažna uzbuna... poredak je i dalje isti: buki leki roberto bombinjo maja rozga kušićka... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 24/11/2007 19:03 Svaka čast. još kad bi samo znali da li su i modeli u kutijama, jer sedam minuta je dosta dug let. Još jednom se potvrđuje da su "face" Svi modeli su u kutijama, jedino moj jedan nije. Vreme super sa 1-2 m/s,oblacno, na trenutke malo kišice. Sigurni za reprezentaciju smo Roland i ja, za trecg kandidata bore se: Slokar jun., Černigoj (Črni), Terlep, Nardin ,Titan i Šiftar | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ajd nekukaj. Da si možda letio sa onim modelom iz korenice možda ne bi bio pun. Novi model je ipak novi. Jest da je dizajn isti kao i prije , ali mu u prometnoj pod datumom prve registracije piše 10.2007. Kad smo kod tog, na kojoj ti je frekfenciji daljinska determa na penjačima i jedrilicama ? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sad sam vidio rezultate na Borutovoj stranici. Slučajno mi je pala jedna stvar u oči: prvi je Damjan sa modelima od Stamova, drugi je Leki sa komplet svojim modelima, treći je Roland u čijim trupovima Leki ima prste, a četvrti Bombek koji leti sa Lekijevim (Bombek ih je sam gradio) modelima | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Iako nisam bio čuo sam da je Zovko dobro letio.Čestitke Zovku | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 24/11/2007 22:17 Ajd nekukaj. Da si možda letio sa onim modelom iz korenice možda ne bi bio pun. Novi model je ipak novi. Jest da je dizajn isti kao i prije , ali mu u prometnoj pod datumom prve registracije piše 10.2007. Kad smo kod tog, na kojoj ti je frekfenciji daljinska determa na penjačima i jedrilicama ? Nisam mislio onaj model iz Korenice. Od danas nemam jednog modela u kutiji. LPD kao drugo, modeli nisu vise od Stamova. Sad su moji...... Inace su dva, kao njegova, a treci (najbolji) ce biti mjesavina njegovog trupa i jednih drugih krila... Uh,kako ce to da ljeti....... Edited by Damjan 24/11/2007 23:19 | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |