| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
JANJETINA cup- -No 2 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 14/2/2013 22:56 toni - 14/2/2013 22:51 darijo - 14/2/2013 22:12 Sada imaš razloga i obavezu realizirati staru ideju, tj. organizacija Janjetina-odojak kup KOLIKO JA ZNAN TO JE U PRIPREMI !!!!!Samo da još Sonjo kao organizator objavi raspis i zamoli Bojana da otvori prijave Evo,,, Janjetina cup (non Wc ! ) u drugom i zadnjem pokušaju ,, Ako trebaju razlozi ,bar što se Janjeta tiče,,, ima ih ! 1. Prvi Sportista grada 2. Sutra udajem prvu kćerku 3. ,,,,nema veze ,,,,Recimo Leki prvi u USA,,,,,,, itd ! Samo da ne bude opet ,,,,biče Hladno,,, padače kiša ,,,sjekire ,,,,,, Evo i raspis ponovo pa se ovdje izjašnjavajte ,,,,, gdje ,,,kad ,,,, A Bojana molim ,,, da otvori prijave . Misli ,,,nemora baš odmah ,,,,,da vidimo prvo ,,,,junačine !!! Bulletin---Raspis Organizator--------skupina ljubitelja jagnjetine Kategorije F1 A B C Datum--------------( U PRIPREMI ) Mjesto-------------Bjelopolje Kotizacija--------- NETREBA Sportska dozvola—NETREBA Pravo nastupa ------ Svi koji se ozbiljno bave janjetinom i koji se prijave na forumu ! Šator- stolice-gajba pive- vino-malo sira iz mjeha,,,(dok se jagnje ne obradi ) Natjecanje se svodi na samo jedan turnus po slobodnij prijavi (radno vrijeme 10 min ) U subotu u vremenu od 11h do 15h Max—7 minuta Nagrade -------------- Svi koji napune 7 minuta su pobjednici i nagrađuju se :: ****Goščenjem od strane gubitnika kad jagnje bude gotovo ,,, U slučaju da nitko ne napuni 7 min. Pobjednik je samo jedan ! Sa največim rezultatom ! DODATAK pravilniku! 1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min ) 2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,Jadne životinje ili više istih !! ,,, ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Prijava s moje strane - F1A | ||
dominik |
| ||
Veteran | Mogu li i čukci na praćku? Vidio sam da se to vozi u velikim količinama u Švedskoj i u SAD, pa mislim što ne bi i mi kad mogu oni, ipak smo mi napredni modelari. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | dominik - 15/2/2013 09:04 Mogu li i čukci na praćku? Vidio sam da se to vozi u velikim količinama u Švedskoj i u SAD, pa mislim što ne bi i mi kad mogu oni, ipak smo mi napredni modelari. Ja nemam niš protiv,,,,ali mislim da su vama "naprednim " šanse svedene na minimum ,pa spremite kecelje,, čaše , otvarače za flaše,,,,jer u dnu raspisa ,,,jasno piše! ----- | ||
dominik |
| ||
Veteran | A ja pomislio da reza nije važna, nego je važniji ugođaj. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | dominik - 15/2/2013 10:52 A ja pomislio da reza nije važna, nego je važniji ugođaj. Naravno da je važan ugođaj ,,,,,, ali jedno je vrlo usko ,,povezano sa drugim !! ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Poziv važi i za EU ? :-) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Damjan - 15/2/2013 14:03 Poziv važi i za EU ? :-) Pa naravno da važi ,,,uostalom dok se Hrvati odluče ,daju prjedloge ,,kad -gdje ,,, napravit Janjetina cup,,,več če se i EU rasturit,, ----- | ||
dominik |
| ||
Veteran | Gledam malo kalendar natjecanja u lipnju uopće nema FF natjecanja,ima li tu mjesta za JANJETINA cup No 2??? | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | pa na ovo janje bi se moglo doć ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Izgleda da Koprivnica dolazi... Odprilike koji mjesec bi to bio? ----- Andy G Kum | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijava : Jermol Darijo kategorija -graševina sportska dozvola - CRO rizling prijedlog za vrijeme tekme 01.05.2013 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | darijo - 15/3/2013 05:34 prijedlog za vrijeme tekme 01.05.2013 Koprivnica se slaze sa prijedlogom.. ----- Andy G Kum | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Meni je žao, na taj datum ne mogu. Planiram trening u Korenici početkom 6. mjeseca.... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Damjan - 18/3/2013 20:32 Meni je žao, na taj datum ne mogu. Planiram trening u Korenici početkom 6. mjeseca.... Ma nemaš brige Damjan,,,ionako se svi "razbježe " čim se primakne 1 svibanj,,,,, ono,,, znaš,,:kiša če ,,hladno je ,, maca se omacila,, baba se udaje,,,,,, ----- | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |