| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
2. Kup Sajamskih Gradova u Beogradu Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | 01. 12. 2012, Hala II Beogradskog Sajma, nadam se ne tako ledena kao prvi put Raspis u prilogu. Attachments ---------------- 2.KUP SAJAMSKIH GRADOVA.doc (36KB - 423 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Dobio sam žalbe da se raspis ne može pročitati, pa evo prenosim tekst: POZIVAMO VAS NA MEĐUNARODNO TAKMIČENJE U KLASI SOBNIH MODELA F1N,F1N-150 „ 2. KUP SAJAMSKIH GRADOVA-TROFEJ BEOGRADA“ datum održavanja: 01. decembar.2012 Godine mesto održavanja: Beograd; Beogradski sajam - hala 2 organizator takmičenja: AK“Franjo Kluz“- Zemun, (Cara Dušana 57) pravo učešća u F1N : svi takmičari koji poseduju važeću sportsku dozvolu pravo učešća u F!N-150: nije potrebna sportska dozvola (otvoreno) takmičarska taksa: seniori 10 EUR. juniori 5 EUR. (dinarski) nagrade: 3 prvoplasirana seniora / juniora organizator nagradiće odgovarajućim sportskim trofejima (pehari, medalje,diplome) žiri takmičenja: organizator će odrediti na dan takmičenja odgovornost: organizator nije odgovoran za eventualne štete pravila takmičenja: prema važećem pravilniku za F1N satnica takmičenja: dolazak i prijavljivanje takmičara do 8.00, trening do 8.30, otvaranje takmičenja u 8.45, početak takmičenja u 9.00, proglašenje pobednika i dodela priznanja po završenom takmičarskom delu programa takmičarske prijave: do 28.11.2012. na adresu nborovac@eunet.rs u prijavi obavezno navesti: ime i prezime, država, Br.sportske dozvole,klasa u kojoj se takmiči, za juniore godina rođenja direktor takmičenja: Nikola Borovac (063/270 639) | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Nikola: Takmičenje se odlaže do daljnjeg! Novi termin i, eventualno, nova hala - biće oređeni u nekom terminu do 16.12.2012. kako nebi ušli u praznike. Sve prijave organizatoru, do sada, ostaju važeće | ||
dominik |
| ||
Veteran | Mi žestoko šmirglamo i nestrpljivo čekamo novosti u vezi natjecanja u Beogradu. Pozdrav od Dominika! | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Nikola: Novi datum 09.12.2012. HALA 2 Beogradski Sajam Sve ostalo kako stoji u raspisu. | ||
dominik |
| ||
Veteran | Hvala! Btv Božo depron koji sam Ti obećao nisam zaboravio stiže u Nedjelju samnom u Beograd. | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Super! To će me obradovati i primorati da napravim (nove) modele za Čeminac! Edited by Bozo 3/12/2012 15:26 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Sajamska flota (za-sajam1.jpg) (za-sajam.jpg) Attachments ---------------- za-sajam1.jpg (181KB - 403 downloads) za-sajam.jpg (236KB - 345 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljeno: F1N150 = 53 učesnika, 7 klubova F1N = 33 učesnika, 7 klubova, | ||
dominik |
| ||
Veteran | Lijepo, lijepo, kao što vidite Dlaka se žestoko nabrusio,a i ja sam nešto šmirglao naročito male s razlikama u težini po 0.2 g od 1.4 do 2 g. tako da se bude što teže odlučiti sa čime letjeti. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kao odgovor na Dlakinu provokaciju šaljem i ja svoju kompletnu flotu. To je za sada sve što imam pa je pitanje hoću li stići, a sudeći po vremenskim prognozama nisam siguran da će mi uopće trebati (vidi predviđenu količinu snijega za subotu)
(flota-u-nastajanju.jpg) (vrijeme-vikend.jpg) Attachments ---------------- flota-u-nastajanju.jpg (271KB - 349 downloads) vrijeme-vikend.jpg (201KB - 355 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Za slučaj da bude viška mjesto u "Krstić i sinovi" ja u pripremi imam eskadrilu. Modeli su varijacije prošlogodišnjeg uz malo veću masu jer mi je prošle godine falilo 2-3 metra do vrha. (D Bee Fleet.jpg) Attachments ---------------- D Bee Fleet.jpg (58KB - 357 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Kad vidim kao ste se spremili, ni moja "taktika" nije loša - ja vodim takmičenje!? | ||
dominik |
| ||
Veteran | Izazovi su sve žešći,a vremena sve manje. Što se tiče vođenja natjecanja to je sasvim u redu, ja kad kartam dok pišem ne gubim, a to je sasvim normalno. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | modeli su spakirani, samo da nas ne zametu snjegovi... (kutija-F1N_cat3.jpg) Attachments ---------------- kutija-F1N_cat3.jpg (215KB - 362 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |